Lamelparket

Lamelparket is de meest populaire vorm van houten vloeren die gebruikt door huiseigenaren over de hele wereld vandaag de dag . Veel mensen hebben de neiging om het te verwarren met een laminaatvloer, maar in feite is het totaal anders.

 

 

Een laminaat vloer, is een gedrukt beeld van hout dat wordt geperst op mdf.

De toplaag van Lamel Parket is kant en klaar gemaakt van echt hout, en zijn uitstraling geeft het gevoel en de indruk dat is een solide hardhouten vloer is , mooi en gemakkelijker te installeren.

 

 Wat is Lamelparket van gemaakt?

 

Lamelparket bestaat uit meerdere lagen lagen (3-12) alle gelijmd en samengeperst, met een hardhoutfineer laags op de bovenkant van de kern een deel, aan een plank te vormen. De binnenste kern is gemaakt van naald hout of  triplex materiaal, die het gebruik van een tand en groef verbindingssysteem ideaal maakt. Deze lagen in tegengestelde richting lopen, om extra sterkte en grotere stabiliteit dan massief houten vloeren te verkrijgen, waardoor de werking minimaal is .

De bovenste dikkere laag, de lamellen zoals dat heet, is gemaakt van massief hout en is verkrijgbaar in verschillende diktes die variëren van 2 tot 6 mm, afhankelijk van de prijs en de houtsoort die u aanschaft. En het komt in een breed scala van houtsoorten, kleuren, breedtes van plank en afwerkingen aan elk huis en stijl aan te passen.

 

Wat zijn de voordelen van lamelparket?

 

Lamelparket is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan houtsoorten zijn er tal van andere redenen waarom het de moeite waard is voor de aankoop voor uw huis.

 

Het is gemakkelijk te onderhouden en kan in de meeste soorten bestaande vloeren zoals beton of vezelplaat geïnstalleerd.

 

Lamelparket kan in bijna elke kamer van het huis worden geïnstalleerd, zelfs in kelders, serres, keukens.

 

Het is geschikt voor vloerverwarming.

 

Het is duurzaam een lamelparket met toplaag van 4 mm kan 2 keer mits vakkundig gedaan 2 keer geschuurd worden. De levens duur is dan ook 30 jaar meer info www.parketrvloerschuren.com

 

Het is verkrijgbaar in lange en brede delen.

 

Een ander belangrijk voordeel van lamelparket is dat je het pre-finished kan bestelen Het maakt dat de installatie eenvoudiger en sneller. U kunt er gewoon op lopen eenmaal geïnstalleerd, zonder te wachten tot wanneer de afwerking laag droog is. Voor diegenen die de controle van de uiteindelijke afwerking willen , kan lamel parket ook onbehandeld worden gekocht.

 

Lamelparket is geschikt voor mensen met astma of stof allergieën, en wordt beschouwd als milieuvriendelijk te zijn als het wordt vervaardigd met behulp van ethische bosbouw

 

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week open op afspraak. 0641083453

Reactie schrijven

Commentaren: 0