Lamelparket

Lamelparket is de meest populaire vorm van houten vloeren die gebruikt door huiseigenaren over de hele wereld vandaag de dag . Veel mensen hebben de neiging om het te verwarren met een laminaatvloer, maar in feite is het totaal anders.

 

 

Een laminaat vloer, is een gedrukt beeld van hout dat wordt geperst op mdf.

De toplaag van Lamel Parket is kant en klaar gemaakt van echt hout, en zijn uitstraling geeft het gevoel en de indruk dat is een solide hardhouten vloer is , mooi en gemakkelijker te installeren.

 

 Wat is Lamelparket van gemaakt?

 

Lamelparket bestaat uit meerdere lagen lagen (3-12) alle gelijmd en samengeperst, met een hardhoutfineer laags op de bovenkant van de kern een deel, aan een plank te vormen. De binnenste kern is gemaakt van naald hout of  triplex materiaal, die het gebruik van een tand en groef verbindingssysteem ideaal maakt. Deze lagen in tegengestelde richting lopen, om extra sterkte en grotere stabiliteit dan massief houten vloeren te verkrijgen, waardoor de werking minimaal is .

De bovenste dikkere laag, de lamellen zoals dat heet, is gemaakt van massief hout en is verkrijgbaar in verschillende diktes die variëren van 2 tot 6 mm, afhankelijk van de prijs en de houtsoort die u aanschaft. En het komt in een breed scala van houtsoorten, kleuren, breedtes van plank en afwerkingen aan elk huis en stijl aan te passen.

 

Wat zijn de voordelen van lamelparket?

 

Lamelparket is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan houtsoorten zijn er tal van andere redenen waarom het de moeite waard is voor de aankoop voor uw huis.

 

Het is gemakkelijk te onderhouden en kan in de meeste soorten bestaande vloeren zoals beton of vezelplaat geïnstalleerd.

 

Lamelparket kan in bijna elke kamer van het huis worden geïnstalleerd, zelfs in kelders, serres, keukens.

 

Het is geschikt voor vloerverwarming.

 

Het is duurzaam een lamelparket met toplaag van 4 mm kan 2 keer mits vakkundig gedaan 2 keer geschuurd worden. De levens duur is dan ook 30 jaar meer info www.parketrvloerschuren.com

 

Het is verkrijgbaar in lange en brede delen.

 

Een ander belangrijk voordeel van lamelparket is dat je het pre-finished kan bestelen Het maakt dat de installatie eenvoudiger en sneller. U kunt er gewoon op lopen eenmaal geïnstalleerd, zonder te wachten tot wanneer de afwerking laag droog is. Voor diegenen die de controle van de uiteindelijke afwerking willen , kan lamel parket ook onbehandeld worden gekocht.

 

Lamelparket is geschikt voor mensen met astma of stof allergieën, en wordt beschouwd als milieuvriendelijk te zijn als het wordt vervaardigd met behulp van ethische bosbouw

 

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week open op afspraak. 0641083453

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!