Onderhouds advies parketvloer

Een parketvloer is een dure investering, waar u graag lang plezier van wil hebben. Een goed onderhouden parketvloer  kan wel twintig jaar mooi blijven, zonder schuren of andere behandelingen. Voor het onderhoud van de parketvloer zijn verschillende middelen in de handel.

 

 

Wanneer wij de parketvloer geschuurd of gereinigd hebben, werken wij hem af op de door u gewenst wijze. Wij van Coutinho parketvloerenleveren een gratis Bona Spraymop en gratis onderhoudspakket bij oplevering van de vloer.  Dit geldt voor alle vloeren en alle afwerkingen, of de vloer nu gelakt, geolied of gewaxt is. Het onderhoudspakket is aangepast aan de eisen die uw vloer aan onderhoud stelt en ook laat Coutinho parketvloeren een helder onderhoudsadvies achter.

 

Wanneer u onderhoudsmiddelen nodig heeft voor het onderhoud van u parketvloer, kunt u terecht in de webwinkel: www.allesvoorparketvloeren.nl. Hierin vindt u alle producten terug, die ook in het onderhoudspakket zitten. Wanneer u voor het eerst reinigingsmiddelen bij ons bestelt, leest u bij de omschrijving voor welke afwerking de onderhoudsmiddelen geschikt zijn. Naast onderhoudsmiddelen verkopen we in onze webshop ook  de Bona mini buffer.Deze hulpmiddelen maken het nog makkelijker om de parketvloer in topconditie te houden.

 

Onderhoudsapp voor parketvloeren

 

Wilt u het onderhoudsadvies nog eens lezen, of heeft u een vlek of kras in uw vloer, waarvan u niet weet hoe u die moet verwijderen? Download dan onze gratis app. waarin alle adviezen terug te vinden zijn. Zie www.parketcleaner.nl voor de parketonderhoudsapp. Deze applicatie geeft naast adviezen over hoe te handelen bij vlekken en kleine beschadigingen, adviezen over groot onderhoud en helpt u de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

 

De onderhoudsapp voor parketvloeren is ook terug te vinden in de App Store, Google play en Windows Phone shop onder de naam Parket Cleaner.

 

Wij voorzien u in een geheel onderhoudspakket van A tot Z . Coutinho parketvloeren geeft dan ook 5 jaar garantie op de afwerklaag.

 

Met 24 jaar ervaring is hij dan ook een Meester der parketteur.

 

Boven verwachting presteren dat is wat wij doen.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij Couthino Parket hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

Wilt u het eerst zien en dan geloven? Geen probleem, bij Parketvloerschuren.com kun u gewoon achteraf betalen en u heeft recht op vijf jaar garantie.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!