Onderhouds advies parketvloer

Een parketvloer is een dure investering, waar u graag lang plezier van wil hebben. Een goed onderhouden parketvloer  kan wel twintig jaar mooi blijven, zonder schuren of andere behandelingen. Voor het onderhoud van de parketvloer zijn verschillende middelen in de handel.

 

 

Wanneer wij de parketvloer geschuurd of gereinigd hebben, werken wij hem af op de door u gewenst wijze. Wij van Coutinho parketvloerenleveren een gratis Bona Spraymop en gratis onderhoudspakket bij oplevering van de vloer.  Dit geldt voor alle vloeren en alle afwerkingen, of de vloer nu gelakt, geolied of gewaxt is. Het onderhoudspakket is aangepast aan de eisen die uw vloer aan onderhoud stelt en ook laat Coutinho parketvloeren een helder onderhoudsadvies achter.

 

Wanneer u onderhoudsmiddelen nodig heeft voor het onderhoud van u parketvloer, kunt u terecht in de webwinkel: www.allesvoorparketvloeren.nl. Hierin vindt u alle producten terug, die ook in het onderhoudspakket zitten. Wanneer u voor het eerst reinigingsmiddelen bij ons bestelt, leest u bij de omschrijving voor welke afwerking de onderhoudsmiddelen geschikt zijn. Naast onderhoudsmiddelen verkopen we in onze webshop ook  de Bona mini buffer.Deze hulpmiddelen maken het nog makkelijker om de parketvloer in topconditie te houden.

 

Onderhoudsapp voor parketvloeren

 

Wilt u het onderhoudsadvies nog eens lezen, of heeft u een vlek of kras in uw vloer, waarvan u niet weet hoe u die moet verwijderen? Download dan onze gratis app. waarin alle adviezen terug te vinden zijn. Zie www.parketcleaner.nl voor de parketonderhoudsapp. Deze applicatie geeft naast adviezen over hoe te handelen bij vlekken en kleine beschadigingen, adviezen over groot onderhoud en helpt u de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

 

De onderhoudsapp voor parketvloeren is ook terug te vinden in de App Store, Google play en Windows Phone shop onder de naam Parket Cleaner.

 

Wij voorzien u in een geheel onderhoudspakket van A tot Z . Coutinho parketvloeren geeft dan ook 5 jaar garantie op de afwerklaag.

 

Met 24 jaar ervaring is hij dan ook een Meester der parketteur.

 

Boven verwachting presteren dat is wat wij doen.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0