Stofvrij schuren

Veel mensen weten niet dat het schuren van een parketvloer stofvrij moet gebeuren. Hoe weet ik nou dat ik een bedrijf inschakel die stofvrij schuurt.

 

  1. Vraag of parketeur een stofzuiger gebruikt of een stofzak een stofzak is beslist niet stofvrij. 
  2.  Een Bona gerectificeerd vakman schuurt stofvrij. 
  3. Leden van Meester der parketteurs schuren stofvrij.
  4. Bekijk de foto’s of films op de website. 
  5. Prijzen op de website toont aan dat bedrijf open en transparant is zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.
  6.  Stel een vraag over de mail een goed bedrijf zal binnen 12 uur reageren. 
  7. Vraag naar de garantie op de afwerkingen laag ( wij van parketvloer schuren geven 5 jaar garantie op de afwerking zowel bij olie als lak)
  8. Vraag bij twijfel of je een referentie mag bellen.
  9.     2 lagen olie is niet beter dan 1 laag een laags is van hogere kwaliteit oliehardwax bvb de Royal 2k van ursapaint 
  10.     Een betrouwbaar bedrijf heeft een duidelijke website en is bereikbaar via telefoon.

Wees terughoudend bij bedrijven die hier niet aan voldoen zij kunnen u vloer en gezondheid ernstig beschadigen.

 

Een betrouwbaar bedrijf herkend u door simpelweg een telefoontje te plegen, Bij geen gehoor word u in de meeste gevallen binnen het uur terug gebeld. 

Let op stofvrij schuren is voor alle parketteurs verplicht er zijn geen uitzonderingen.U hoeft zich bij de goede bedrijven geen zorgen te maken dat er stof op muren en in keuken kasten zal begeven. Als consumenten bent u zo gewaarborgd dat er vakmensen aan u vloer zitten.

 

Stofvrije schuren is zo effectief dat er geen noodzaak is om keuken kast en deuren af te plakken. Dit betekent dat de renovatie proces sneller voltooid word. Door het gebruik van natuurlijke olie en hardwaxen blijft ook het milieu gespaard. Wij zijn teven verplicht om met water gedragen lakken te werken. Veel mensen weten niet dat de nieuwe generatie water gedragen lakken slijtvaster zijn dan de oude lakken. Mensen met allergieën zijn in staat om zich meer comfortabel te voelen nadat de renovatie is voltooid.

 

U vakman zal ook altijd een Onderhoud pakket achterlaten en u voorzien van de nodige informatie om u gerenoveerde vloer in topconditie te houden 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0