Stofvrij schuren

Veel mensen weten niet dat het schuren van een parketvloer stofvrij moet gebeuren. Hoe weet ik nou dat ik een bedrijf inschakel die stofvrij schuurt.

 

 1. Vraag of parketeur een stofzuiger gebruikt of een stofzak een stofzak is beslist niet stofvrij. 
 2.  Een Bona gerectificeerd vakman schuurt stofvrij. 
 3. Leden van Meester der parketteurs schuren stofvrij.
 4. Bekijk de foto’s of films op de website. 
 5. Prijzen op de website toont aan dat bedrijf open en transparant is zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.
 6.  Stel een vraag over de mail een goed bedrijf zal binnen 12 uur reageren. 
 7. Vraag naar de garantie op de afwerkingen laag ( wij van parketvloer schuren geven 5 jaar garantie op de afwerking zowel bij olie als lak)
 8. Vraag bij twijfel of je een referentie mag bellen.
 9.     2 lagen olie is niet beter dan 1 laag een laags is van hogere kwaliteit oliehardwax bvb de Royal 2k van ursapaint 
 10.     Een betrouwbaar bedrijf heeft een duidelijke website en is bereikbaar via telefoon.

Wees terughoudend bij bedrijven die hier niet aan voldoen zij kunnen u vloer en gezondheid ernstig beschadigen.

 

Een betrouwbaar bedrijf herkend u door simpelweg een telefoontje te plegen, Bij geen gehoor word u in de meeste gevallen binnen het uur terug gebeld. 

Let op stofvrij schuren is voor alle parketteurs verplicht er zijn geen uitzonderingen.U hoeft zich bij de goede bedrijven geen zorgen te maken dat er stof op muren en in keuken kasten zal begeven. Als consumenten bent u zo gewaarborgd dat er vakmensen aan u vloer zitten.

 

Stofvrije schuren is zo effectief dat er geen noodzaak is om keuken kast en deuren af te plakken. Dit betekent dat de renovatie proces sneller voltooid word. Door het gebruik van natuurlijke olie en hardwaxen blijft ook het milieu gespaard. Wij zijn teven verplicht om met water gedragen lakken te werken. Veel mensen weten niet dat de nieuwe generatie water gedragen lakken slijtvaster zijn dan de oude lakken. Mensen met allergieën zijn in staat om zich meer comfortabel te voelen nadat de renovatie is voltooid.

 

U vakman zal ook altijd een Onderhoud pakket achterlaten en u voorzien van de nodige informatie om u gerenoveerde vloer in topconditie te houden 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

 • Wij werken door heel Nederland;
 • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
 • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
 • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
 • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!