Coutinho Vloeroplossingen

Coutinho Parket biedt een ruime keuze aan vloeroplossingen en diensten voor particulieren en bedrijven Wij maken gebruik van een aantal technieken om uw houten vloer bij voorbeeld te schuren of te reinigen.

 

Het optimaliseren en verbeteren van uw leef-of werkruimte.

 

Onze oliën en lakken geven uw vloeren de beste behandeling voor een lange duurzaamheid. Of het nu om een patroonvloer of een planken vloer gaat, niets is ons te gek. Wilt u een andere stijl dan heeft ons team de technische expertise om uw ambities waar te maken. Vanwege de precieze technieken die nodig zijn voor het schuren van uw parketvloer zijn wij een bedrijf met de beste parketteurs van het land.

 

Coutinho Parket zal helpen om de natuurlijke schoonheid van uw vloer te benadrukken en houd deze immuun voor de gevolgen van veel verkeer en gebruik. Hout heeft universele kwaliteiten zodat het een zeer wenselijk keuze is voor veel bewoners en bedrijven in het land. Het diepe karakter van hout voegt uitstraling en raffinement aan interieurs.

 

Wij schuren onze parketvloeren stofvrij met de modernste machines en technieken. Dit zal ervoor zorgen dat na de renovatie uw huis ziet ongerept en vlekkeloos uit komt te zien. Ons team werkt efficiënt om uitzonderlijke resultaten te realiseren.

 

Onze slogan is dat ook Boven verwachting presteren dat is wat wij doen.

 

Wat de toestand van uw parketvloer ook is, wij zorgen altijd voor het beste resultaat en dat is beloofd. Wij geven dan ook 5 jaar garantie op de afwerklaag. Voordat we beginnen met het schuren van vloeren, bezoeken we altijd onze klanten om uit te vinden wat voor hun situatie het beste is. Dit helpt ons om de juiste schuurprocedures te bepalen voor uw vloer, zodat u gegarandeerd de beste resultaten zal krijgen.

 

Ook na de renovatie staan wij u bij met het onderhoud van u vloer.

Bij oplevering ontvangt u dan ook een onderhoudpakket en de  Bona Spraymop om uw vloer in topconditie te houden.

 

Via de door ons ontwikkelde app Parket Cleaner krijgt u regelmatig tips om uw vloer optimaal te gebruiken en te onderhouden.

Wij hopen u snel te zien meer info of een offerte kunt u aanvragen via onze website http://www.parketvloerschuren.com.

 

 

Met vriendelijke groet,

uw meesterparketteur John Coutinho

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij Couthino Parket hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

Wilt u het eerst zien en dan geloven? Geen probleem, bij Parketvloerschuren.com kun u gewoon achteraf betalen en u heeft recht op vijf jaar garantie.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!