Coutinho Vloeroplossingen

Coutinho Parket biedt een ruime keuze aan vloeroplossingen en diensten voor particulieren en bedrijven Wij maken gebruik van een aantal technieken om uw houten vloer bij voorbeeld te schuren of te reinigen.

 

Het optimaliseren en verbeteren van uw leef-of werkruimte.

 

Onze oliën en lakken geven uw vloeren de beste behandeling voor een lange duurzaamheid. Of het nu om een patroonvloer of een planken vloer gaat, niets is ons te gek. Wilt u een andere stijl dan heeft ons team de technische expertise om uw ambities waar te maken. Vanwege de precieze technieken die nodig zijn voor het schuren van uw parketvloer zijn wij een bedrijf met de beste parketteurs van het land.

 

Coutinho Parket zal helpen om de natuurlijke schoonheid van uw vloer te benadrukken en houd deze immuun voor de gevolgen van veel verkeer en gebruik. Hout heeft universele kwaliteiten zodat het een zeer wenselijk keuze is voor veel bewoners en bedrijven in het land. Het diepe karakter van hout voegt uitstraling en raffinement aan interieurs.

 

Wij schuren onze parketvloeren stofvrij met de modernste machines en technieken. Dit zal ervoor zorgen dat na de renovatie uw huis ziet ongerept en vlekkeloos uit komt te zien. Ons team werkt efficiënt om uitzonderlijke resultaten te realiseren.

 

Onze slogan is dat ook Boven verwachting presteren dat is wat wij doen.

 

Wat de toestand van uw parketvloer ook is, wij zorgen altijd voor het beste resultaat en dat is beloofd. Wij geven dan ook 5 jaar garantie op de afwerklaag. Voordat we beginnen met het schuren van vloeren, bezoeken we altijd onze klanten om uit te vinden wat voor hun situatie het beste is. Dit helpt ons om de juiste schuurprocedures te bepalen voor uw vloer, zodat u gegarandeerd de beste resultaten zal krijgen.

 

Ook na de renovatie staan wij u bij met het onderhoud van u vloer.

Bij oplevering ontvangt u dan ook een onderhoudpakket en de  Bona Spraymop om uw vloer in topconditie te houden.

 

Via de door ons ontwikkelde app Parket Cleaner krijgt u regelmatig tips om uw vloer optimaal te gebruiken en te onderhouden.

Wij hopen u snel te zien meer info of een offerte kunt u aanvragen via onze website http://www.parketvloerschuren.com.

 

 

Met vriendelijke groet,

uw meesterparketteur John Coutinho

Reactie schrijven

Commentaren: 0