bekend vanwege onze onberispelijke service


Wij van Coutinho  Parket en Traprenovatie staan bekend vanwege onze onberispelijke service. Wij vertrekken pas wanneer uw By-John parketvloer erin ligt, zoals we hem in ons eigen huis zouden willen. Hierin hebben wij al ruim 24 jaar ervaring. De tevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u advies nodig heeft over de afwerking van uw vloer, geven wij dit graag en denken we met u mee zodat het uiteindelijke resultaat naar uw tevredenheid is.

 

Wilt u de parketvloer weer in zijn oude glorie herstellen? Laat uw vloer dan schuren en opnieuw afwerken. Tijdens het schuren van het parket willen wij zo min mogelijk overlast bezorgen, vandaar dat wij kiezen voor stofvrij schuren.  Dit is beter voor de gezondheid, beter voor het milieu en na afloop heeft u minder schoonmaakwerk. Bovendien geven wij eerlijke informatie. Soms is schuren niet nodig maar voldoet een stevige reinigings- en onderhoudsbeurt. Wanneer dit het geval is zullen we dit zeker adviseren.

 

Met ons kiest u voor zekerheid. Wij geven we vijf jaar garantie op de afwerklaag, mits deze goed is onderhouden volgens de bijgeleverde onderhoudsinstructies. De manier van onderhoud is afhankelijk van de type vloer en de afwerklaag.  Wanneer u het onderhoudsadvies bent vergeten, kunt u de gratis parketonderhoudsapp downloaden. Deze geeft niet alleen onderhoudsadviezen, maar vertelt u ook wat u moet doen bij vlekken of kleine beschadigingen. Deze onderhoudsapp is te vinden onder de naam Parket Cleaner in de App Store, Google Play en de Windows Phone Shop.

 

Wilt u uw parketvloer weer als nieuw? Neem dan contact met ons op! We zijn werkzaam in heel Nederland en Vlaanderen.

 

Coutinho Parket en traprenovatie werk met de volgende merken en websites.

 

www.parketvloerschuren.com

www.trap-renovatie.info

www.by-john.nl

www.allesvoorparketvloeren.nl