bekend vanwege onze onberispelijke service


Wij van Coutinho  Parket en Traprenovatie staan bekend vanwege onze onberispelijke service. Wij vertrekken pas wanneer uw By-John parketvloer erin ligt, zoals we hem in ons eigen huis zouden willen. Hierin hebben wij al ruim 24 jaar ervaring. De tevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u advies nodig heeft over de afwerking van uw vloer, geven wij dit graag en denken we met u mee zodat het uiteindelijke resultaat naar uw tevredenheid is.

 

Wilt u de parketvloer weer in zijn oude glorie herstellen? Laat uw vloer dan schuren en opnieuw afwerken. Tijdens het schuren van het parket willen wij zo min mogelijk overlast bezorgen, vandaar dat wij kiezen voor stofvrij schuren.  Dit is beter voor de gezondheid, beter voor het milieu en na afloop heeft u minder schoonmaakwerk. Bovendien geven wij eerlijke informatie. Soms is schuren niet nodig maar voldoet een stevige reinigings- en onderhoudsbeurt. Wanneer dit het geval is zullen we dit zeker adviseren.

 

Met ons kiest u voor zekerheid. Wij geven we vijf jaar garantie op de afwerklaag, mits deze goed is onderhouden volgens de bijgeleverde onderhoudsinstructies. De manier van onderhoud is afhankelijk van de type vloer en de afwerklaag.  Wanneer u het onderhoudsadvies bent vergeten, kunt u de gratis parketonderhoudsapp downloaden. Deze geeft niet alleen onderhoudsadviezen, maar vertelt u ook wat u moet doen bij vlekken of kleine beschadigingen. Deze onderhoudsapp is te vinden onder de naam Parket Cleaner in de App Store, Google Play en de Windows Phone Shop.

 

Wilt u uw parketvloer weer als nieuw? Neem dan contact met ons op! We zijn werkzaam in heel Nederland en Vlaanderen.

 

Coutinho Parket en traprenovatie werk met de volgende merken en websites.

 

www.parketvloerschuren.com

www.trap-renovatie.info

www.by-john.nl

www.allesvoorparketvloeren.nl

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!