Vloerafwerking royl 2k

Vloerafwerking is een vak, en vraagt om een gedegen advies en de juiste producten. Heeft u advies nodig over het behandelen van uw nieuwe vloer, of afwerking van een bestaande vloer dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een team van meester parketteurs zorgt dat u vloer weer als nieuw word. 

                               Boven verwachting presteren dat is wat wij doen. Al na één nacht drogen belastbaar en bestendig

- Eén behandeling volstaat
- Kan worden gekleurd met KLEURPIGMENT VOOR OLIE - Makkelijk en soepel verwerkbaar

- Zeer duurzaam en vlekbestendig

RigoStep ROYL 2K is een unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën en een speciale B-component. Deze tweede component zorgt voor zeer snelle uitharding en bescherming, waardoor een met ROYL 2K afgewerkt oppervlak al na één nacht drogen belastbaar en goed waterbestendig is. ROYL 2K impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën en polymeriseert tot een taaie, dichte beschermlaag. Omdat ROYL 2K de poriën volledig vult - en die ook na droging volledig gevuld blijven - volstaat één behandeling. Ook zeer geschikt voor renovatie en onderhoud van vloeren in intensief belaste ruimtes, zoals winkels, bedrijfskantines, hotels, kantoren, etc.

Zeer elastisch; barst en bladdert niet. Niet statisch oplaadbaar. Voorkomt de indringing van vuil en vocht. ROYL 2K is zowel VOS-vrij als oplosmiddelvrij. 


Wij van parketvloerschuren.com gaan dan ook voor de beste behandeling en geven daarom 5 jaar garantie op deze afwerking. Een onderhoud parket krijgt u bij oplevering.

Reactie schrijven

Commentaren: 0