Stofvrij parketvloer schuren

Stofvrij parketvloer schuren

 

Vroeger ging het schuren van een parketvloer altijd gepaard aan een huis vol stof. Ondanks het feit dat er gebruik gemaakt wordt van stofzakken bleef er altijd wel stof achter, en was men toch al gauw 3 dagen kwijt om de stof weg te krijgen.

 

Gelukkig is de technologie van stofvrij parket schuren in de jaren verbeterd , en is het nu dan ook mogelijk om parketvloeren te schuren zonder dat er stof achterblijft.

 

Parketvloerschuren.com is de specialist als het gaat om stofvrij parketvloer schuren.

 

Bent u op zoek naar een specialist, die uw mooie parketvloer als nieuw kan maken en dat zelfs kan zonder dat er stof achterblijft?  Zoek dan niet verder want wij kunnen u helpen tegen zeer scherpe tarieven.

 

Hoe gaat stofvrij parketvloer schuren in zijn werking?

 

Door gebruik te maken van een schuurapparaat dat direct verbonden is aan een grote stofzuiger, wordt het stof tijdens het schuren direct opgezogen en blijft er zo geen stof achter in de ruimte of op de vloer.

 

Voorheen werd er gebruik gemaakt van stofzakken, die het stof opvingen tijdens het schuren. Dit voorkwam dat er grote hoeveelheden stof achterbleven, maar doordat de stofzakken nooit helemaal goed afsloten bleef er toch nog een hoop stof achter. Het resultaat was dat klanten vaak minimaal 3 dagen bezig waren om de stof weg te krijgen, en daarom is er dan nu ook een manier gevonden waarbij stofvrij parketvloer schuren ook echt stofvrij is.

 

Stofvrij parketvloer schuren verplicht in Nederland

 

Naast het feit dat het stofvrij schuren natuurlijk voor de klant stukken beter is, is het ook nog eens verplicht in Nederland! De Arbo heeft namelijk het stofvrij schuren verplicht gesteld, vanwege de gezondheid. Er kwam natuurlijk altijd een hoop stof vrij, en deze stof werd dan ook door de vakmensen ingeademd wat zeer slecht is voor de longen.

 

Maar niet alleen bij de vakmensen was dit het geval, natuurlijk ook bij de mensen van wie de vloer werd geschuurd. Stofvrij parketvloer schuren heeft dus niet alleen als voordeel dat de klant niet meer hoeft te stoffen, maar is ook vele malen beter voor de gezondheid.

 

Wij helpen u graag met het stofvrij schuren van uw parketvloer, en werken zeer vakkundig en met de beste apparatuur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0