Meester der Parketteurs

Meester der Parketteurs

Het uitkiezen van een vloer is belangrijk omdat we hier dagelijks gebruik van maken en het voor een belangrijk gedeelte de sfeer in een ruimte bepaalt. Of het nu thuis is of bijvoorbeeld op het werk, het kiezen voor de juiste vloer is van essentieel belang.

Het is raadzaam om te kiezen voor een vloer die je goed kunt onderhouden en makkelijk kunt schoonmaken. Parket is bijvoorbeeld zo’n ideale ondergrond omdat dit natuurlijke product heel veel voordelen kent. De parketteurs beoefenen hun ambacht dan ook met volle passie.

Dit zie je en dat merk je meteen als je ze bezig ziet met parket. Ze zetten zich volledig in om een hoogwaardig product én vakmanschap af te leveren. Omdat het immers de kleine dingen zijn die grote verschillen kunnen maken is oog voor detail in dit vak onmisbaar.

Bij de Meester der Parketteurs kun je terecht voor een deskundig advies en een knap staaltje vakmanschap. Een deskundig team staat voor je klaar om je van dienst te zijn bij het uitzoeken en leggen van je vloer. Je vind de parketteurs door heel Nederland.

Parket leggen is een oud ambacht van passie en puur vakmanschap. De Meester der Parketteurs maakt zich daar al jaren sterk voor. Alles wat we doen is dan ook een gedegen handwerk. Van het leggen van een plankenvloer of visgraatparket tot aan de renovatie van uw huidige vloer.

Om er zeker van te zijn dat wij je de allerbeste kwaliteit kunnen leveren werken wij alleen met hoogwaardige producten. Onze parketteurs zijn stuk voor stuk gedreven vakmensen die hun vak met plezier uitoefenen en allemaal al heel wat jaren ervaring hebben. Dat zie je terug in het eindresultaat! Of je de vloer nu thuis wilt leggen of eventueel in een kantoor ze leggen een vloer voor je die het beste past bij de omgeving.

Ook voor het onderhoud kunt je bij ons terecht. Oude vloeren kun je laten renoveren en mocht je vloerschade hebben opgelopen door brand of waterschade neem dan gerust contact met ons op. Ook als je vragen hebt over parket of het onderhoud ervan kun je bij ons rekenen op een deskundig advies.

Meester der parketteurs - Bewezen en betrouwbare kwaliteiten

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 11
 • #1

  Lee Dowless (woensdag, 01 februari 2017 00:51)


  Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any tips for beginner blog writers? I'd definitely appreciate it.

 • #2

  Carry Tubb (donderdag, 02 februari 2017 19:00)


  Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this post i thought i could also create comment due to this brilliant post.

 • #3

  Elaina Schuch (vrijdag, 03 februari 2017 12:52)


  Hi it's me, I am also visiting this web site regularly, this website is really fastidious and the people are genuinely sharing good thoughts.

 • #4

  Denyse Olsen (vrijdag, 03 februari 2017 12:56)


  Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 • #5

  Mayola Dohrmann (zondag, 05 februari 2017 18:17)


  With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My site has a lot of unique content I've either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any solutions to help stop content from being stolen? I'd genuinely appreciate it.

 • #6

  Annabell Friley (zondag, 05 februari 2017 19:28)


  Greetings from Florida! I'm bored to death at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I love the knowledge you provide here and can't wait to take a look when I get home. I'm shocked at how quick your blog loaded on my mobile .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, amazing site!

 • #7

  Nerissa Seely (maandag, 06 februari 2017 13:57)


  Thankfulness to my father who stated to me concerning this weblog, this web site is really amazing.

 • #8

  Rico Dry (dinsdag, 07 februari 2017 11:31)


  Hello, its pleasant paragraph concerning media print, we all understand media is a great source of facts.

 • #9

  Analisa Ogilvie (woensdag, 08 februari 2017 21:33)


  Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 • #10

  Helena Ferrer (donderdag, 09 februari 2017 11:37)


  Yes! Finally someone writes about %keyword1%.

 • #11

  Renita Zenz (donderdag, 09 februari 2017 11:51)


  Excellent post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Very useful info particularly the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and best of luck.

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

 • Wij werken door heel Nederland;
 • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
 • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
 • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
 • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!