Stofvrij vloer schuren laat uw vloer schuren door een proffessioneel bedrijf

Wij van parketvloerschuren.com schuren uw parketvloer met professionele schuurmachines die zijn voorzien van een goede afzuiging die voldoen aan de Arbo-richtlijnen waardoor zij weining tot geen schuurstof loslaten. Na het schuren van de houten vloer stofzuigen wij de gehele vloer om daarna de olie of lak aan te brengen.
Voor het goed schuren en afwerken van en parketvloer is vakkennis nodig. Onze parketteurs hebben deze specifieke kennis vanuit de studie en door de jarenlange ervaring die zij opgebouwd hebben met het schuren en oliën en lakken van houten vloeren. Elke houten vloer is anders en door de aanwezige kennis kunnen onvoorziene problemen vaak ter plekke opgelost worden. 

Zelf mijn vloer schuren of laten schuren!

Het is niet zo heel veel duurder om uw vloer te laten schuren en oliën of lakken dan het zelf te doen. Het resultaat bij zelf schuren laat vaak te wensen over en dan moet er alsnog een specialist bijkomen. Daarbij wordt regelmatig onderschat hoeveel tijd er in gaat zitten en hoeveel verschillende schuurmachines er nodig zijn.
Wij hebben standaard alle benodigde professionele en gekeurde parketschuurmachiens bij ons. Gehuurde machines voldoen vaak niet aan de eisen om het optimale resultaat op de vloer te behalen. Dit terwijl de kosten van huur van machines en materialen van de diverse schuur- en boenmachines niet goedkoop is.
Wij geven u graag vakkundig advies!. Heeft u vragen?, neem contact met ons op 0641083453 en wij helpen u graag!


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!