Stofvrij vloer schuren laat uw vloer schuren door een proffessioneel bedrijf

Wij van parketvloerschuren.com schuren uw parketvloer met professionele schuurmachines die zijn voorzien van een goede afzuiging die voldoen aan de Arbo-richtlijnen waardoor zij weining tot geen schuurstof loslaten. Na het schuren van de houten vloer stofzuigen wij de gehele vloer om daarna de olie of lak aan te brengen.
Voor het goed schuren en afwerken van en parketvloer is vakkennis nodig. Onze parketteurs hebben deze specifieke kennis vanuit de studie en door de jarenlange ervaring die zij opgebouwd hebben met het schuren en oliën en lakken van houten vloeren. Elke houten vloer is anders en door de aanwezige kennis kunnen onvoorziene problemen vaak ter plekke opgelost worden. 

Zelf mijn vloer schuren of laten schuren!

Het is niet zo heel veel duurder om uw vloer te laten schuren en oliën of lakken dan het zelf te doen. Het resultaat bij zelf schuren laat vaak te wensen over en dan moet er alsnog een specialist bijkomen. Daarbij wordt regelmatig onderschat hoeveel tijd er in gaat zitten en hoeveel verschillende schuurmachines er nodig zijn.
Wij hebben standaard alle benodigde professionele en gekeurde parketschuurmachiens bij ons. Gehuurde machines voldoen vaak niet aan de eisen om het optimale resultaat op de vloer te behalen. Dit terwijl de kosten van huur van machines en materialen van de diverse schuur- en boenmachines niet goedkoop is.
Wij geven u graag vakkundig advies!. Heeft u vragen?, neem contact met ons op 0641083453 en wij helpen u graag!


Reactie schrijven

Commentaren: 0