By John  Fascinerende vloeren voor elk budget.

Bent u ook op zoek naar een buitenkansje, en heeft u graag zware kwaliteit voor een lage prijs? Dan zullen de schitterende parketvloeren van het merk By-John zeker in de smaak vallen. We zullen u even een opsomming geven van de voordelen.

 

Vloeren van zeer hoge kwaliteit

 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de kwaliteit leveren die naadloos zal aansluiten op uw behoeften. De vloeren en materialen die wij leveren zijn leverbaar in verschillende stijlen, kleuren en voor verschillende doeleinden en ondanks deze flexibiliteit presteren wij het alsnog om producten van hoge kwaliteit te leveren.

 

Of het nu gaat om parketvloeren of laminaatvloeren, bij By-John krijgt u wat u ziet en vraagt. Overleg uw wensen met ons, en wij zullen u graag een advies geven over alle mogelijkheden.

 

Parketvloeren worden professioneel gelegd

 

De parketvloeren van By-John zijn niet alleen mooi en van zeer hoge kwaliteit, ze worden ook nog eens gelegd door een meester parketteur. Zo krijgt u een mooie vloer van hoge kwaliteit, die ook nog eens professioneel gelegd wordt zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

Ook krijgt u bij uw parketvloer een garantiecertificaat, deze geeft aan dat uw vloer van het merk By-John is en dat deze zeer duurzaam is en ook bestaat uit materialen van zeer hoge kwaliteit.

 

Parketvloeren en laminaatvloeren voor lage prijzen

 

Een mooie parketvloer of laminaatvloer van By-John moet voor iedereen betaalbaar zijn, en daarom bieden wij u een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding. De kwaliteit van onze producten is gegarandeerd top, maar we willen bereiken dat deze kwaliteitsvloeren betaalbaar zijn voor iedere portemonnee.

 

U kunt onze vloeren 7 dagen per week komen bekijken

 

By-John biedt flexibiliteit op vele manieren, en naast de betaalbaarheid van de aangeboden producten bieden wij u ook de mogelijkheid om deze 7 dagen per week te komen bekijken. U kunt gemakkelijk telefonisch of via onze website een afspraak maken.

Wilt u meer weten over ons, of onze laminaatvloeren en parketvloeren? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. Wij horen graag van u!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!