Royl bio oil exclusief bij parketvloerschuren.com

RigoStep ROYL BIO Oil gemaakt van Hollands vlas Ursa Paint produceert sinds 1975 vloer- en meubelolie gemaakt van plantaardige grondstoffen. Dit product staat vooral bekend onder de naam Aquamarijn CORCOL. Sinds enige tijd is hetzelfde product ook verkrijgbaar in het RigoStep ROYL assortiment onder de naam RigoStep ROYL Bio Oil.

Ursa Paint, geleid door de derde generatie Machiel en Toon van Westerhoven, staat bekend om zijn innovatieve en duurzame producten. Naast vloerproducten produceert Ursa Paint ook verf. Met duurzame verfsystemen zijn zij in Nederland en Zwitserland marktleider en ook in Duitsland timmert dit Hollandse familiebedrijf lekker aan de weg. De kennis en ervaring op het gebied van duurzame afwerkingsproducten krijgt nu ook in Nederland vorm door middel van RigoStep ROYL Bio Oil.

“Innovatie is voor een bedrijf als het onze enorm belangrijk”, zegt Machiel. “Niet alleen vanwege het hebben van een onderscheidend assortiment, maar vooral omdat als we de dingen anders doen dan de rest, we als vanzelf onderscheidend zijn.”

Toon vult aan “Als je als buitenstaander daar naar kijkt, dan zie je vanzelf wie wij als bedrijf zijn: innovatief en ambachtelijk tegelijkertijd”.

Die manier van werken heeft er toe geleid dat Ursa Paint als eerste verffabriek in Nederland begonnen is met het telen van eigen vlas voor de producti e van op lijnolie gebaseerde producten. “We wisten dat de lijnolie die we onder meer gebruiken voor de ROYL Bio Oil afk omsti g was van de teelt van vlas in Canada en Rusland”,vertelt Machiel. En dat is vreemd. Want het is nog niet lang geleden dat juist Nederland bekend stond om haar hoge kwaliteit lijnolie.

Tot de jaren ’60 werd in Nederland volop vlas geteeld voor de productie van ondermeer verf en vloerolie. “Kennelijk is dat op de een of andere manier in onbruik geraakt, toch wilden wij proberen om Hollandse boeren te interesseren om voor ons op Hollandse bodem vlas te telen”, zegt Toon.

“Want dat betekent dat er flink bespaard wordt op CO2 uitstoot door transport en het is nog leuk ook; wij kennen nu de boeren die onze grondstof telen persoonlijk. Lokaal zaken doen, is zoveel gemakkelijker en plezieriger!"  

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!