Stofvrij schuren van parketvloeren in Den bosch

Stofvrij schuren van parketvloeren in Den bosch

 

Het schuren van parketvloeren in Den bosch kan je het best laten doen door een professional. Sommige mensen besluiten dit zelf te doen. Dat kan natuurlijk goed doen, maar we zien maar al te vaak een parketvloer gevuld met schuurkrassen en walsinslagen, met de vraag of wij hier nog iets van kunnen maken. Wees dus verstandig en laat het schuren van uw kostbare parketvloer over aan de specialist.

 

Wij werken geheel stofvrij

 

In het verleden werd vaak gewerkt met een schuurmachine voorzien van een stofzak. Natuurlijk werd hierin wel de nodige stof opgevangen, maar beslist niet alles. Het gevolg hiervan was stof door het hele huis. Met ons Bona dustcare systeem wordt alle schuurstof dankzij de krachtige cycloontechnologie opgevangen in speciale stofzakken. Dit afgesloten systeem heeft een langwerkend filter en de stofzakken kunnen tot acht keer meer stof opvangen dan de oudere systemen die in het verleden werden gebruikt. Zelfs tijdens het vervangen van de zakken komt er geen stof vrij, dankzij een ingenieus systeem waarbij de zakken worden gedicht, alvorens ze worden vervangen. Natuurlijk zorgen wij er zelf voor dat alle stof wordt afgevoerd. We denken niet alleen aan onze eigen gezondheid, maar ook aan die van u!

 

Het schuurpapier is ook van belang voor de stofafvoer en wij gebruiken uitsluitend antistatisch schuurpapier. Hoe grof of fijn de vloer geschuurd moet worden, heeft veel te maken met de afwerking. Iedere afwerking vraagt een andere voorbehandeling. U kunt bij ons kiezen uit een afwerking met lak, verf, hardwax of olie, waarna uw parketvloer weer in goede staat is. Hierop geven wij vijf jaar garantie!

Stofvrij schuren van parketvloeren in Den bosch

 

Heb je nou dat wil ik ook vraag dag een vrijblijvende offerte aan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0