Stofvrij schuren van parketvloeren in Den bosch

Stofvrij schuren van parketvloeren in Den bosch

 

Het schuren van parketvloeren in Den bosch kan je het best laten doen door een professional. Sommige mensen besluiten dit zelf te doen. Dat kan natuurlijk goed doen, maar we zien maar al te vaak een parketvloer gevuld met schuurkrassen en walsinslagen, met de vraag of wij hier nog iets van kunnen maken. Wees dus verstandig en laat het schuren van uw kostbare parketvloer over aan de specialist.

 

Wij werken geheel stofvrij

 

In het verleden werd vaak gewerkt met een schuurmachine voorzien van een stofzak. Natuurlijk werd hierin wel de nodige stof opgevangen, maar beslist niet alles. Het gevolg hiervan was stof door het hele huis. Met ons Bona dustcare systeem wordt alle schuurstof dankzij de krachtige cycloontechnologie opgevangen in speciale stofzakken. Dit afgesloten systeem heeft een langwerkend filter en de stofzakken kunnen tot acht keer meer stof opvangen dan de oudere systemen die in het verleden werden gebruikt. Zelfs tijdens het vervangen van de zakken komt er geen stof vrij, dankzij een ingenieus systeem waarbij de zakken worden gedicht, alvorens ze worden vervangen. Natuurlijk zorgen wij er zelf voor dat alle stof wordt afgevoerd. We denken niet alleen aan onze eigen gezondheid, maar ook aan die van u!

 

Het schuurpapier is ook van belang voor de stofafvoer en wij gebruiken uitsluitend antistatisch schuurpapier. Hoe grof of fijn de vloer geschuurd moet worden, heeft veel te maken met de afwerking. Iedere afwerking vraagt een andere voorbehandeling. U kunt bij ons kiezen uit een afwerking met lak, verf, hardwax of olie, waarna uw parketvloer weer in goede staat is. Hierop geven wij vijf jaar garantie!

Stofvrij schuren van parketvloeren in Den bosch

 

Heb je nou dat wil ik ook vraag dag een vrijblijvende offerte aan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!