TRAINING & OPLEIDING

Parketvloerschuren.com beschikt over uitstekende expertise op het gebied van schuren en onderhoud van alle houten vloeren. Het is duidelijk dat niet zomaar iedereen dat kan. Ervaring en theoretische achtergrond zijn een absoluut vereiste. Parketvloerschuren.com voldoet aan deze criteria. Om goed te kunnen adviseren, service te bieden en kwaliteit te leveren is een goed team aan goed opgeleide medewerkers is een basisvoorwaarde. Opleiden en trainen is dus van zeer groot belang. Parketvloperschuren.com doet dat! En wel op twee manieren.

 

Opleiden: kennis van zaken is het halve werk

Allereerst zorgen wij ervoor dat onze medewerkers uitstekend theoretisch worden opgeleid. Dit wil zeggen dat zij alles leren wat er over vloeren en de verschillende materialen maar te leren valt. Parketvloeren zijn er in alle soorten en maten en worden gemaakt van de meest uiteenlopende houtsoorten. Men moet dus kennis van al deze verschillende houtsoorten en alle eigenschappen die deze houtsoorthen hebben. Schuren en onderhoud is het werk van goed opgeleide specialisten.Daarbij hoort ook het werken volgens de arbo regels. Zo zijn al onze machines voorzien van stofafzuiging zodat wij stofvrij kunnen schuren.

 

Training: praktijkervaring doet de rest!

Theoretische kennis alleen is niet voldoende. Men kan wel weten hoe onderhoud moet en hoe dat werkt, maar de praktijk is vaak wat lastiger. Daarom volgen wij elk jaar diversen trainingen. Zo leren wij letterlijk de kneepjes van het vak. Een werknemer van Parketvloerschuren.com weet daarom niet alleen alles wat hij moet weten, hij kan het ook in de praktijk brengen. Een specialist dus!

Zo zijn onze medewerkers gercertificeerd door onderandere

Bona Benelux, Ursa paint, Woca, Lecol en zijn wij lid van Meester der parketteurs

Reactie schrijven

Commentaren: 0