TRAINING & OPLEIDING

Parketvloerschuren.com beschikt over uitstekende expertise op het gebied van schuren en onderhoud van alle houten vloeren. Het is duidelijk dat niet zomaar iedereen dat kan. Ervaring en theoretische achtergrond zijn een absoluut vereiste. Parketvloerschuren.com voldoet aan deze criteria. Om goed te kunnen adviseren, service te bieden en kwaliteit te leveren is een goed team aan goed opgeleide medewerkers is een basisvoorwaarde. Opleiden en trainen is dus van zeer groot belang. Parketvloperschuren.com doet dat! En wel op twee manieren.

 

Opleiden: kennis van zaken is het halve werk

Allereerst zorgen wij ervoor dat onze medewerkers uitstekend theoretisch worden opgeleid. Dit wil zeggen dat zij alles leren wat er over vloeren en de verschillende materialen maar te leren valt. Parketvloeren zijn er in alle soorten en maten en worden gemaakt van de meest uiteenlopende houtsoorten. Men moet dus kennis van al deze verschillende houtsoorten en alle eigenschappen die deze houtsoorthen hebben. Schuren en onderhoud is het werk van goed opgeleide specialisten.Daarbij hoort ook het werken volgens de arbo regels. Zo zijn al onze machines voorzien van stofafzuiging zodat wij stofvrij kunnen schuren.

 

Training: praktijkervaring doet de rest!

Theoretische kennis alleen is niet voldoende. Men kan wel weten hoe onderhoud moet en hoe dat werkt, maar de praktijk is vaak wat lastiger. Daarom volgen wij elk jaar diversen trainingen. Zo leren wij letterlijk de kneepjes van het vak. Een werknemer van Parketvloerschuren.com weet daarom niet alleen alles wat hij moet weten, hij kan het ook in de praktijk brengen. Een specialist dus!

Zo zijn onze medewerkers gercertificeerd door onderandere

Bona Benelux, Ursa paint, Woca, Lecol en zijn wij lid van Meester der parketteurs

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!