Parket schuren zonder stof? Dat Kan !

Het schuren van een parketvloer is een klus die vaak wordt uitgesteld. De gedachte aan al het stof dat vrijkomt tijdens het schuren is voor de meeste mensen een reden om het uit te stellen.

Gelukkig behoort dit scenario tot de verleden tijd. Gedaan met het op voorhand verwijderen van alle meubels, tapijten en schilderijen, het logeren bij vrienden of familie tijdens de werken en de nodige stress die hierbij komt kijken. Bij Parketvloerschuren.com zorgen wij ervoor dat uw parket er weer tiptop uitziet en dit alles…zonder stof!

Reeds jaren zijn wij dé specialist in het stofvrij schuren van parket. Uw parket ziet er weer uit als nieuw en dit tegen de scherpste prijzen.


Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij maken gebruik van de laatste nieuwe apparatuur waarbij het schuurapparaat wordt aangesloten op een grote stofzuiger. Tijdens het schuren gaat het stof meteen naar de stofzuiger waardoor uw huis stofvrij blijft. Vroeger werd ook reeds gebruik gemaakt van stofzakken maar doordat deze vaak niet goed waren afgesloten bleef er steeds een hoop stof achter. Dit is nu verleden tijd.


Hout is onze passie

Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe we uw houten vloer moeten aanpakken. Ongeacht of het gaat om een opfrissing of zware beschadiging aan het parket, bij Parketvloerschuren.com zorgen wij ervoor dat uw parket er weer als nieuw uitziet. Na het schuren kan u kiezen voor een behandeling met Hardwax, olie of lak. Wij werken enkel met de beste producten. Meer informatie over onze producten kan u HIER vinden.

Door onze stofvrije aanpak heeft u nadien weinig tot geen werk meer om alles op te kuisen en kunt u uw woonruimte meteen weer gebruiken.

Het is in Nederland ook wettelijk verplicht om stofvrij te schuren wegens het belang voor het milieu en de gezondheid van de mens. U bent bij ons dus aan het juiste adres.

 

Contacteer ons HIER voor een “stofvrije” afspraak en geef uw parket de voeding die het verdient.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!