Parketvloer schuren met milieubewuste producten voor U en Onze parketteurs

Wij gebruiken de nieuwste generatie Eco/Bio vriendelijke afwerkingsmaterialen die vriendelijker voor het milieu zijn en voor ons en onze kinderen.

Wij van parketvloerschuren.com zijn een bedrijf dat aan alle voorwaarden voldoet om u een renovatie te garanderen die gezond voor U en Ons is.

 

Onze Eco/Bio producten zijn vriendelijk voor het milieu om dat er minder natuurlijke hulpbronnen voor gebruikt worden. De natuurlijke hulpbronnen zoals het vlas van onze bio olie word  bijvoorbeeld onder de rook van Schiphol geteeld waar het verbouwen van etenswaren niet verstandig is. Deze producten verminderen de impact die ze hebben op het milieu, wij creëren een gezondere plek voor mensen om in te wonen en te werken.

 

Dit proces begint al bij de aanschaf van een houten vloer. Denk hierbij aan hout met het FSC label. Bij het renoveren van houten vloeren schuren wij met respect voor milieu en uw gezondheid. Zo nemen wij alle materialen mee die u zelf niet verantwoord kunt afvoeren.

 

Wij schuren uw houten vloer, waarbij wij gebruik maken van producten en machines waarbij wij duurzaamheid, milieu en de gezondheid van U en van Ons  altijd voor ogen hebben. Werken en leven met deze producten moet goed zijn voor de gezondheid en voor het milieu. Daarom vindt u bij ons een volledig assortiment milieubewuste producten. Wij schuren met stofvrije, ergonomische schuurmachines en lakken op waterbasis. En onze Bio vloerolie die gemaakt is van een Nederlands natuurprodukt,

 

Onze innovatieve aanpak heeft geleid tot oplossingen als lakken op waterbasis, Bio Olie en  schuurmachines met een stofopvangsysteem wat tot 99,8% van het stof verwijdert.

Onze watergedragen lakken voldoen aan de strengste normen en wordt onder andere toegepast op de houten vloeren van Schiphol en het Rijksmuseum. Deze hebben zich in slijdvastheid al ruimschoots bewezen.

 

Laat uw vloer duurzaam  door ons saneren en stofvrij schuren.

 

Op al onze behandelingen geven wij 5 jaar garantie .

 

Wij zeggen dan ook de gezondheid is een universele waarde.

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!