Parketvloer schuren met milieubewuste producten voor U en Onze parketteurs

Wij gebruiken de nieuwste generatie Eco/Bio vriendelijke afwerkingsmaterialen die vriendelijker voor het milieu zijn en voor ons en onze kinderen.

Wij van parketvloerschuren.com zijn een bedrijf dat aan alle voorwaarden voldoet om u een renovatie te garanderen die gezond voor U en Ons is.

 

Onze Eco/Bio producten zijn vriendelijk voor het milieu om dat er minder natuurlijke hulpbronnen voor gebruikt worden. De natuurlijke hulpbronnen zoals het vlas van onze bio olie word  bijvoorbeeld onder de rook van Schiphol geteeld waar het verbouwen van etenswaren niet verstandig is. Deze producten verminderen de impact die ze hebben op het milieu, wij creëren een gezondere plek voor mensen om in te wonen en te werken.

 

Dit proces begint al bij de aanschaf van een houten vloer. Denk hierbij aan hout met het FSC label. Bij het renoveren van houten vloeren schuren wij met respect voor milieu en uw gezondheid. Zo nemen wij alle materialen mee die u zelf niet verantwoord kunt afvoeren.

 

Wij schuren uw houten vloer, waarbij wij gebruik maken van producten en machines waarbij wij duurzaamheid, milieu en de gezondheid van U en van Ons  altijd voor ogen hebben. Werken en leven met deze producten moet goed zijn voor de gezondheid en voor het milieu. Daarom vindt u bij ons een volledig assortiment milieubewuste producten. Wij schuren met stofvrije, ergonomische schuurmachines en lakken op waterbasis. En onze Bio vloerolie die gemaakt is van een Nederlands natuurprodukt,

 

Onze innovatieve aanpak heeft geleid tot oplossingen als lakken op waterbasis, Bio Olie en  schuurmachines met een stofopvangsysteem wat tot 99,8% van het stof verwijdert.

Onze watergedragen lakken voldoen aan de strengste normen en wordt onder andere toegepast op de houten vloeren van Schiphol en het Rijksmuseum. Deze hebben zich in slijdvastheid al ruimschoots bewezen.

 

Laat uw vloer duurzaam  door ons saneren en stofvrij schuren.

 

Op al onze behandelingen geven wij 5 jaar garantie .

 

Wij zeggen dan ook de gezondheid is een universele waarde.

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0