Een nieuwe huis met een bestaande vloer.

Een nieuwe huis met een bestaande vloer.

 

Omdat de kleur niet bij uw stijl past en u gaat uitbouwen denkt u waarschijnlijk: “die vloer moet er uit”. Dit hoeft echter niet altijd door parketrenovatie.Parketvloerschuren.com heeft vele methodes om bestaande vloeren te vernieuwen en professioneel aan te leggen. Door de vloer vakkundig te laten schuren krijgt u een zo goed als nieuwe vloer die afgewerkt kan worden naar keuze. Denk hierbij aan kleuren en de weerspiegeling van de vloer, bijvoorbeeld zijde-mat of extra mat.

Redenen voor parketrenovatie

Afhankelijk van de leefsituatie op de vloer kan het ook zo zijn dat uw vloer na jaren genieten parketrenovatie nodig heeft doordat er beschadigingen zijn ontstaan. Bijvoorbeeld door kinderen die enkele jaren intensief hebben gespeeld. Als de slijtage te storend wordt is de keuze voor parket schuren snel gemaakt.  Parketvloerschuren.com stofvrij houten vloeren door het gebruik van machines met stofafzuiging en heeft vele mogelijkheden in afwerking.

 

Een parketrenovatie heeft niet altijd met slijtage te maken.

 

Vaak is het schuren van de vloer nodig als de bestaande vloer wordt aangelegd in een uitbouw. Ook daarvoor bent u bij Parketvloerschuren.com aan het juiste adres. De nieuwe aangelegde vloer loopt met de juiste behandelingen naadloos over met de bestaande vloer. Parket schuren gebeurt ook nadat er gedeelte worden geheeld of gerepareerd. Deze reparatieplaatsen krijgen dan nagenoeg de bestaande vloer uitstraling. Na het schuren van de houten vloer is de afwerking minstens zo belangrijk.

 

Afwerking parketvloer

Nadat een parketvloer vakkundig door ons is geschuurd is het tijd voor een duurzame afwerking. Doordat  Parketvloerschuren.com met de beste merken kiest u automatisch voor een parketrenovatie van kwaliteit. Voor de afwerking heeft u keuze uit: lak, hardwax olie of een combinatie van olie-lak.

 

Vloer schuren en lakken

Na het schuren van de houten vloer wordt de vloer enkele keren gelakt. Een gelakte parketvloer geeft een slijtvaste beschermlaag aan de oppervlakte van het hout. Deze is goed te onderhouden en vochtig af te nemen. U heeft keuze uit zijde mat, mat en extra matte lak. De kleur van de lak is over het algemeen blank.

 

(Hardwax) olie

Met de keuze voor een olie kiest u voor de meest natuurlijke uitstraling van uw vloer. Meestal passen wij een hardwax olie toe. Door na het schuren de olie diep in het hout te poetsen krijg de vloer een matte natuurlijke uitstraling en geeft het optimale bescherming. Een parketrenovatie met hardwax olie is het best bestand tegen vocht, vuil en vlekken, maar jaarlijks bijwerken wordt aangeraden door o.a. het regelmatig schoon dweilen van de vloer. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0