Vloer schuren

Vloer schuren door Parketvloerschuren.com

Het vloer schuren en behandelen van uw parketvloer is een vak op zich. Zonder de juiste materialen en kennis is dit daarom een taak voor de vakman.

Met veel kennis en ervaringen heeft Parketvloerschuren.com zich al meerdere jaren

(25 jaar) gespecialiseerd met het leggen, schuren en behandelen van houten vloeren.Parketvloerschuren.com werkt met gespecialiseerde machines die voor deze werkzaamheden gebruikelijk zijn. Hiervoor gebruikt Parketvloerschuren.com die stofvrij schuren.

 

Na het behandelen van uw parket is de vloer naar 24 uur te betreden.

 

Stofvrij Schuren

 

•   Beter voor uw gezondheid.

•   Gunstig voor mensen met een allergie.

•   Huis onder het stof = verleden tijd. Geen grote schoonmaak achteraf. Meubels hoeven niet te worden afgedekt.

•   Beter voor het milieu - betere luchtkwaliteit binnenshuis.

•   Beter eindresultaat van uw houten vloer.

Het renoveren van uw parket

Een nieuwe parketvloer gaat levenslang mee. Echter bestaat de kans dat er slijtage ontstaat. Zeker naar enkele jaren intensief gebruik. Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

- slijtplekken - vochtplekken - krassen - deuken

De oplossing hier voor is om uw vloer te laten schuren. Doordat uw vloer meerdere malen geschuurd wordt zal de slijtage en of beschadigingen verdwijnen. Het voordeel van het schuren van uw parket is dat u geen nieuwe vloer dient aan te schaffen. Hierdoor zal u flink in de kosten besparen. De vloer ziet er na het schuren geheel als nieuw uit.

 

Nieuw uiterlijk!

 

Wanneer u bent uitgekeken op de kleur van uw vloer of dat de kleur van uw vloer niet meer bij uw interieur past dan is het schuren van uw vloer de oplossing ! De kleur zal volledig worden verwijdert en u kunt zelf een nieuwe kleur kiezen wat beter bij uw interieur past.

Wij hebben meer dan 100 kleuren.

parketvloer opschuren zelf parket schuren houten vloer schuren houten vloer laten schuren vloer laten schuren parket schuren prijs parketvloer schuren en lakken houten vloer schuren en olien vloer schuren en olien eikenhouten vloer schuren eiken vloer schuren

Reactie schrijven

Commentaren: 0