Vloer schuren

Vloer schuren door Parketvloerschuren.com

Het vloer schuren en behandelen van uw parketvloer is een vak op zich. Zonder de juiste materialen en kennis is dit daarom een taak voor de vakman.

Met veel kennis en ervaringen heeft Parketvloerschuren.com zich al meerdere jaren

(25 jaar) gespecialiseerd met het leggen, schuren en behandelen van houten vloeren.Parketvloerschuren.com werkt met gespecialiseerde machines die voor deze werkzaamheden gebruikelijk zijn. Hiervoor gebruikt Parketvloerschuren.com die stofvrij schuren.

 

Na het behandelen van uw parket is de vloer naar 24 uur te betreden.

 

Stofvrij Schuren

 

•   Beter voor uw gezondheid.

•   Gunstig voor mensen met een allergie.

•   Huis onder het stof = verleden tijd. Geen grote schoonmaak achteraf. Meubels hoeven niet te worden afgedekt.

•   Beter voor het milieu - betere luchtkwaliteit binnenshuis.

•   Beter eindresultaat van uw houten vloer.

Het renoveren van uw parket

Een nieuwe parketvloer gaat levenslang mee. Echter bestaat de kans dat er slijtage ontstaat. Zeker naar enkele jaren intensief gebruik. Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

- slijtplekken - vochtplekken - krassen - deuken

De oplossing hier voor is om uw vloer te laten schuren. Doordat uw vloer meerdere malen geschuurd wordt zal de slijtage en of beschadigingen verdwijnen. Het voordeel van het schuren van uw parket is dat u geen nieuwe vloer dient aan te schaffen. Hierdoor zal u flink in de kosten besparen. De vloer ziet er na het schuren geheel als nieuw uit.

 

Nieuw uiterlijk!

 

Wanneer u bent uitgekeken op de kleur van uw vloer of dat de kleur van uw vloer niet meer bij uw interieur past dan is het schuren van uw vloer de oplossing ! De kleur zal volledig worden verwijdert en u kunt zelf een nieuwe kleur kiezen wat beter bij uw interieur past.

Wij hebben meer dan 100 kleuren.

parketvloer opschuren zelf parket schuren houten vloer schuren houten vloer laten schuren vloer laten schuren parket schuren prijs parketvloer schuren en lakken houten vloer schuren en olien vloer schuren en olien eikenhouten vloer schuren eiken vloer schuren

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!