Parket schuren Breda,Tilburg,Rotterdam,denbosch,Eindhoven,utrecht

Voor parket schuren gaat u naar Parketvloerschuren.com.


Als specialist in houten vloeren kunnen wij u van dienst zijn met professioneel parket schuren in Breda,Tilburg ,Rotterdam Eindhoven,Den bosch Wij blazen uw houten vloer nieuw leven in en met oog op detail realiseren wij een vloer met een prachtige uitstraling.


Deskundige aanpak bij parketvloerschuren.com door de vloerspecialist.


Sinds 2000 zijn wij de specialist in houten vloeren. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van massief parket of een samengestelde vloer en wij kunnen benodigd onderhoud voor uw vloer uitvoeren. Wanneer er in de loop der jaren sprake is van krassen of kleine deukjes in uw vloer, kunt u ervoor kiezen om uw vloer opnieuw te laten schuren. Met parket schuren Breda kunnen wij lichte krassen en kleine deukjes verwijderen en door uw vloer te behandelen met olie of lak wordt uw vloer weer prachtig mooi van kleur. Met het inschakelen van een professional bij parket schuren breda is vakwerk gegarandeerd wat zorgt voor een optimale uitstraling van uw vloer.


Optimaal resultaat bij Parketvloerschuren.com


Bij parketvloerschuren.com wordt de vloer eerst meerdere malen geschuurd om de oude wax- was- of laklagen geheel te verwijderen. Ook worden krassen en lichte deukjes hiermee minder zichtbaar. Vervolgens polijsten we de parketvloer op zorgvuldige wijze, waarmee deze weer geheel egaal wordt gemaakt. Afhankelijk van het type vloer en de wensen van de klant, wordt de vloer vervolgens behandeld met olie of lak. Dit draagt bij aan goede bescherming van de vloer tegen vuil en vocht. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0