Parket schuren Breda,Tilburg,Rotterdam,denbosch,Eindhoven,utrecht

Voor parket schuren gaat u naar Parketvloerschuren.com.


Als specialist in houten vloeren kunnen wij u van dienst zijn met professioneel parket schuren in Breda,Tilburg ,Rotterdam Eindhoven,Den bosch Wij blazen uw houten vloer nieuw leven in en met oog op detail realiseren wij een vloer met een prachtige uitstraling.


Deskundige aanpak bij parketvloerschuren.com door de vloerspecialist.


Sinds 2000 zijn wij de specialist in houten vloeren. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van massief parket of een samengestelde vloer en wij kunnen benodigd onderhoud voor uw vloer uitvoeren. Wanneer er in de loop der jaren sprake is van krassen of kleine deukjes in uw vloer, kunt u ervoor kiezen om uw vloer opnieuw te laten schuren. Met parket schuren Breda kunnen wij lichte krassen en kleine deukjes verwijderen en door uw vloer te behandelen met olie of lak wordt uw vloer weer prachtig mooi van kleur. Met het inschakelen van een professional bij parket schuren breda is vakwerk gegarandeerd wat zorgt voor een optimale uitstraling van uw vloer.


Optimaal resultaat bij Parketvloerschuren.com


Bij parketvloerschuren.com wordt de vloer eerst meerdere malen geschuurd om de oude wax- was- of laklagen geheel te verwijderen. Ook worden krassen en lichte deukjes hiermee minder zichtbaar. Vervolgens polijsten we de parketvloer op zorgvuldige wijze, waarmee deze weer geheel egaal wordt gemaakt. Afhankelijk van het type vloer en de wensen van de klant, wordt de vloer vervolgens behandeld met olie of lak. Dit draagt bij aan goede bescherming van de vloer tegen vuil en vocht. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij Couthino Parket hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

Wilt u het eerst zien en dan geloven? Geen probleem, bij Parketvloerschuren.com kun u gewoon achteraf betalen en u heeft recht op vijf jaar garantie.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!