Houten vloer schuren door de vakman

Houten vloer schuren door de vakman 

Zelf een houten vloer schuren kan dat ?

In sommige gevallen zou een handy man zelf een massive vloer kunnen schuren dit soort vloeren zijn vaak 9mm dik boven op de groef en mes verbinding.

kunnen alle houten vloer geschuurd worden. in de meeste gevallen wel maar let bij de meeste vloeren is het verstandig om een vakman het werk te laten doen.

 

Tapis vloeren bvb een visgraat met band en bies zal in de meeste gevallen een toplaag hebben van 6 mm.

Deze vloeren adviseren wij te laten schuren door een vakman. 

 

Lamel parket  

Een lamel vloer is opgebouwd op kruislingse stroken vuren met een toplaag van vaak 3,4 mm 

Deze houten vloer schuren door een vakman 

Duo planken 

Een duoplank een opgebouwde parketvloer op basis van triplex met vaak een toplaag van 6mm.

Let op teven ook in 3,4 mm deze vloeren laten schuren door een vakman.

wij van parketvloerschuren kunnen u een advies geven wat de mogelijkheden zijn in afwerkingen.

en kunnen u adviseren welke handelingen u makelijk zelf kan doen.

houten vloeren schuren 

Wij van parketvloerschuren werken uitsluitend met de modernste machines en al deze machines werken stofvrij .

Dat is beter voor u en voor ons, Zo word onze olie geteeld in Nederland en word deze ook in nederland gemaakt een 100% nederlands product.

onze lakken die een green label hebben worden gemaakt door Bona marktlijder in de wereld als het om parket lakken gaat.

in onze showroom of bij u thuis kunnen wij u alle kleuren laten zien welke toepasbaar zijn op uw houten vloer. Houten vloeren schuren laat u het beste doen door de vakman .

houten vloeren schuren gebeurd bij ons stofvrij wij zijn tevens bona gecertificeerd wat inhoud dat wij getraind worden om op zo best mogelijke manier met deze lakken te werken 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij Couthino Parket hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

Wilt u het eerst zien en dan geloven? Geen probleem, bij Parketvloerschuren.com kun u gewoon achteraf betalen en u heeft recht op vijf jaar garantie.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!