Is schuren van een houten vloer echt nodig

Nee is ons antwoord, soms is een houten vloer alleen vervuild en toont een vloer grijzig door vuil!

 

Wij gebruiken al een nieuwe methode, waar uw parket of houten vloer intensief gereinigd wordt!

Intensief reinigen van verouderde, geborstelde, bezaagde of geschuurde houten vloeren!

Met Onze speciale Power Scrubber van Karcher/Bona zijn wij instaat zonder te schuren uw houten vloer schoon en te reinigen!

 

Hoe werkt de intensieve schoonmaak reiniging met een Power Scrubber van Karcher/Bona!

 

Twee tegengesteld draaiende borstels die het houten oppervlak schrobt met een oplossing van water en intensief-reiniger. De twee zuigmond (aan de uiteinden van de machine) verwijderen en zuigen al het los gekomen vuil van de houten vloer en laten deze nagenoeg droog achter! Dit is de kracht van de power scrubber (nat schrobber/afzuig systeem)met vacuüm afzuig systeem van het vuile schoonmaak water!

 

Nabehandelen van een Intensief gereinigde houten vloer!

 

Ja, dit is altijd raadzaam Op deze wijze blijft uw houten vloer in top conditie, en verlengt u de levensduur van de houten vloer! Deze nabehandeling kan gedaan worden met parketlak, hardwaxolie of olie, maar ook met onderhouds middelen die u reeds gebruikt.

Veel gebruikte onderhouds middelen voor houten vloeren zijn;

 

Bona onderhouds olie ,Woca onderhouds olie, Osmo vloeibare was/wax, Aquamarijn finilim, revol, waxol 60, Parket polish voor gelakte houten vloeren! Zorgt dat het hout weer is beschermt!

Uit onze ervaring is gebleken dat een betere afwerking wordt verkregen van een houten vloer!

Als deze houten vloer behandeld met de basis afwerking van lak, olie of hardwaxolie!

 

Laat vandaag nog u vloer beoordelen door ons en vraag naar het beste  onderhouds advies voor u vloer.

Deze inspectie is geheel vrijblijvend 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!