Stofvrij parketvloer schuren


 

Vroeger ging het schuren van een parketvloer altijd gepaard aan een huis vol stof.

 

Ondanks het feit dat er gebruik gemaakt wordt van stofzakken bleef er altijd wel stof achter, en was men toch al gauw 3 dagen kwijt om de stof weg te krijgen.

 

Gelukkig is de technologie van stofvrij parket schuren in de jaren verbeterd , en is het nu dan ook mogelijk om parketvloeren te schuren zonder dat er stof achterblijft.

 

Parketvloerschuren.com is de specialist als het gaat om stofvrij parketvloer schuren.

 

Bent u op zoek naar een specialist, die uw mooie parketvloer als nieuw kan maken en dat zelfs kan zonder dat er stof achterblijft?  Zoek dan niet verder want wij kunnen u helpen tegen zeer scherpe tarieven.

 

Hoe gaat stofvrij parketvloer schuren in zijn werking?

 

Door gebruik te maken van een schuurapparaat dat direct verbonden is aan een grote stofzuiger, wordt het stof tijdens het schuren direct opgezogen en blijft er zo geen stof achter in de ruimte of op de vloer.

 

Voorheen werd er gebruik gemaakt van stofzakken, die het stof opvingen tijdens het schuren. Dit voorkwam dat er grote hoeveelheden stof achterbleven, maar doordat de stofzakken nooit helemaal goed afsloten bleef er toch nog een hoop stof achter. Het resultaat was dat klanten vaak minimaal 3 dagen bezig waren om de stof weg te krijgen, en daarom is er dan nu ook een manier gevonden waarbij stofvrij parketvloer schuren ook echt stofvrij is.

 

Stofvrij parketvloer schuren verplicht in Nederland

 

Naast het feit dat het stofvrij schuren natuurlijk voor de klant stukken beter is, is het ook nog eens verplicht in Nederland! De Arbo heeft namelijk het stofvrij schuren verplicht gesteld, vanwege de gezondheid. Er kwam natuurlijk altijd een hoop stof vrij, en deze stof werd dan ook door de vakmensen ingeademd wat zeer slecht is voor de longen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!