Parketvloer schuren? Raadpleeg een professional voor vloer schuren

parketvloer schuren, vloer schuren

Het schuren van een parketvloer is een activiteit waar specifieke vakkennis voor benodigd is.


Om ervoor te zorgen dat een vloer volledig en helemaal goed geschuurd wordt, de vloer helemaal stofvrij wordt gemaakt en de vloer goed voorbereid wordt voor het aanbrengen van olie of lak, is er namelijk een specifiek inzicht nodig in het op de juiste manier schuren van een vloer. Onze parketteurs hebben deze specifieke kennis opgedaan door een specifieke studie te volgen met betrekking tot het behandelen van een vloer, maar ook door jarenlang diverse vloeren te schuren. Iedere vloer is anders, maar onze professionals kunnen door hun vakkennis en jarenlange ervaring aan de slag met iedere vloer voor parketvloer schuren. 


Altijd aan het werk met professionele schuurmachines


Wij werken altijd met professionele schuurmachines bij vloer schuren. Deze professionele schuurmachines zijn voorzien van een goede afzuiging, die te allen tijde voldoet aan de nieuwe richtlijnen. Door de goede afzuiging van de schuurmachines laat er weinig tot helemaal geen schuurstof los, waardoor we stofvrij kunnen werken. Is het schuren afgerond, dan zorgen onze professionals ervoor dat de vloer altijd netjes gestofzuigd wordt om de vloer klaar te maken voor het aanbrengen van olie of lak.


Zelf schuren of vloer laten schuren?


Wie een vloer moet schuren, kan dit natuurlijk zelf doen. Een groot nadeel van het zelf schuren van een vloer is dat het arbeidsintensief is om een vloer te schuren en dat er bovendien altijd het risico bestaat dat de vloer niet goed geschuurd wordt. Zo laat het resultaat na het zelf schuren vaak te wensen over, waardoor het verstandiger is om een professional in de hand te nemen voor het schuren van een vloer. Een professional neemt namelijk niet alleen het werk uit handen, maar zorgt er ook voor dat de vloer altijd perfect geschuurd wordt en dat het resultaat helemaal naar wens is.

Vloer schuren: een kleine investering

Het laten schuren van de vloer door een professional is slechts een kleine investering die vaak niet veel duurder is dan het zelf huren van een schuurmachine om de vloer in enkele uren tijd te schuren. Daar komt nog bij dat wij klanten altijd de mogelijkheid geven om achteraf te betalen, zodat klanten zeker weten dat zij geld betalen voor iets waar zij tevreden mee zijn. En is de vloer helemaal af? Dan bieden wij gratis onderhoud aan, zodat onze klanten zo lang mogelijk plezier van hun perfecte vloer hebben. Het investeren in een professional voor het schuren van een vloer is dus geen grote investering, maar een investering waar onze klanten nog jarenlang plezier van hebben.


Meer weten over het schuren van een vloer? Kijk op www.parketvloerschuren.com! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0