Parketvloer schuren? Raadpleeg een professional voor vloer schuren

parketvloer schuren, vloer schuren

Het schuren van een parketvloer is een activiteit waar specifieke vakkennis voor benodigd is.


Om ervoor te zorgen dat een vloer volledig en helemaal goed geschuurd wordt, de vloer helemaal stofvrij wordt gemaakt en de vloer goed voorbereid wordt voor het aanbrengen van olie of lak, is er namelijk een specifiek inzicht nodig in het op de juiste manier schuren van een vloer. Onze parketteurs hebben deze specifieke kennis opgedaan door een specifieke studie te volgen met betrekking tot het behandelen van een vloer, maar ook door jarenlang diverse vloeren te schuren. Iedere vloer is anders, maar onze professionals kunnen door hun vakkennis en jarenlange ervaring aan de slag met iedere vloer voor parketvloer schuren. 


Altijd aan het werk met professionele schuurmachines


Wij werken altijd met professionele schuurmachines bij vloer schuren. Deze professionele schuurmachines zijn voorzien van een goede afzuiging, die te allen tijde voldoet aan de nieuwe richtlijnen. Door de goede afzuiging van de schuurmachines laat er weinig tot helemaal geen schuurstof los, waardoor we stofvrij kunnen werken. Is het schuren afgerond, dan zorgen onze professionals ervoor dat de vloer altijd netjes gestofzuigd wordt om de vloer klaar te maken voor het aanbrengen van olie of lak.


Zelf schuren of vloer laten schuren?


Wie een vloer moet schuren, kan dit natuurlijk zelf doen. Een groot nadeel van het zelf schuren van een vloer is dat het arbeidsintensief is om een vloer te schuren en dat er bovendien altijd het risico bestaat dat de vloer niet goed geschuurd wordt. Zo laat het resultaat na het zelf schuren vaak te wensen over, waardoor het verstandiger is om een professional in de hand te nemen voor het schuren van een vloer. Een professional neemt namelijk niet alleen het werk uit handen, maar zorgt er ook voor dat de vloer altijd perfect geschuurd wordt en dat het resultaat helemaal naar wens is.

Vloer schuren: een kleine investering

Het laten schuren van de vloer door een professional is slechts een kleine investering die vaak niet veel duurder is dan het zelf huren van een schuurmachine om de vloer in enkele uren tijd te schuren. Daar komt nog bij dat wij klanten altijd de mogelijkheid geven om achteraf te betalen, zodat klanten zeker weten dat zij geld betalen voor iets waar zij tevreden mee zijn. En is de vloer helemaal af? Dan bieden wij gratis onderhoud aan, zodat onze klanten zo lang mogelijk plezier van hun perfecte vloer hebben. Het investeren in een professional voor het schuren van een vloer is dus geen grote investering, maar een investering waar onze klanten nog jarenlang plezier van hebben.


Meer weten over het schuren van een vloer? Kijk op www.parketvloerschuren.com! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!