parketvloer schuren in breda 

kies voor een professional

 

Het schuren van een parketvloer lijkt een eenvoudige klus, maar in feite betreft het een project dat specifieke kennis, vaardigheden en ervaring vereist. Zo dient iedere parketvloer een andere behandeling te krijgen, simpelweg omdat iedere parketvloer weer anders is. Daar komt nog bij dat het schuren van een parketvloer alleen kan met professionele apparatuur, die alleen professionals op het gebied van parketvloer schurenBreda in huis hebben. Wilt u een parketvloer laten schuren in Breda of de directe omgeving van Breda? Zet onze professionals dan aan de slag om dit op professionele wijze te doen. 

 

De juiste kennis, vaardigheden en ervaring in huis

 

Onze professionals hebben alle kennis, vaardigheden en ervaring in huis om parketvloeren in allerlei soorten en maten op de juiste manier te schuren. Of er nu sprake is van een vloer in lichthout die geschuurd moet worden of juist een vloer die van een likje verf voorzien is en die op professionele wijze geschuurd moet worden voor een behandeling: onze professionals kunnen alle vloeren schuren. Bovendien hebben wij niet alleen de juiste kennis, vaardigheden en ervaring in huis om het werk te verrichten, maar hebben wij ook de beste machines van de markt om het klusje te klaren. 

 

Geen zin in stof? Wij werken altijd stofvrij

 

Veel mensen vermijden het schuren van de vloer omdat zij geen zin hebben in de grote hoeveelheid stof die vrijkomt bij het schuren van de vloer en die in de gehele woning gaat zitten. Een groot voordeel van onze diensten met betrekking tot parketvloer schurenBreda, is het feit dat onze professionals stofvrij werken. Dit betekent dat u na het schuren van de vloer geen last heeft van stof in uw gehele huis en dat u na het schuren van de vloer direct verder kan gaan met de behandeling van uw parket. 

 

Altijd een voordelige keuze

 

Veel klussers kiezen ervoor om de vloer in huis zelf te schuren en op deze manier kosten te besparen, maar het schuren van een vloer door professionals hoeft helemaal niet duur te zijn. Om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening voor iedereen toegankelijk is, werken wij altijd met aantrekkelijke tarieven. Daar komt nog bij dat onze facturen altijd achteraf betaald mogen worden, zodat klanten pas hoeven te betalen voor onze dienstverlening als zij zeker weten dat ze tevreden zijn. Geen dure investering dus, maar een voordelige manier om een vloer weer te laten stralen. 

 

Profiteer van ons gratis onderhoudspakket

 

Wie een vloer laat schuren door onze professionals, profiteert na het schuren van de vloer altijd van een gratis onderhoudspakket. Door gebruik te maken van dit uitgebreide onderhoudspakket, weet je zeker dat je vloer voor vele jaren blijft stralen. 

 

www.parketvloerschuren.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!