Eiken vloer onderhoud

Heeft u zo’n prachtige eiken vloer in uw huis liggen? U wilt deze vloer dan graag zo mooi mogelijk houden, zodat u er lang van kunt genieten. Voor specialistisch eiken vloer onderhoud neemt u daarom contact op met Parketvloerschuren.com.

 

Regelmatig uw eiken vloer onderhouden

Regelmatig onderhoud van uw eiken vloer is van levensbelang wanneer u deze in mooie staat wilt houden. Bij Parketvloerschuren.com bieden wij diverse onderhoudsartikelen die uw vloer weer zullen laten stralen. Deze kunt u eenvoudig zelf aanbrengen! Om uw gelakte parketvloer schoon te maken is er een parketreiniger speciaal voor lakvloeren, een polish om de parketvloer te beschermen en een remover/stripper voor het intensief reinigen van uw parketvloer. U zult verstelt staan van het verbluffende resultaat!

 

Scherpe tarieven

Parketvloerschuren.com staat bekend om haar persoonlijke service. Uw wens staat centraal. Wij willen u dan ook graag optimaal van dienst zijn. Wij kunnen u een uitstekend resultaat garanderen door dat wij werken met de beste materialen en apparaten. Daarnaast hebben wij bijna 25 jaar ervaring met diverse houtsoorten en legmethodes. Wij weten wat we doen. En door efficiënt te werk te gaan kunnen we zeer concurrerende prijzen hanteren. Nog meer voordeel voor u dus!

Contact & tarieven

Wilt u meer informatie over eiken vloer onderhoud? Maak dan kennis met Parketvloerschuren.com. Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op en maak direct een afspraak. Wij laten uw eiken vloer weer stralen als nieuw!

Reactie schrijven

Commentaren: 0