Eiken vloer onderhoud

Heeft u zo’n prachtige eiken vloer in uw huis liggen? U wilt deze vloer dan graag zo mooi mogelijk houden, zodat u er lang van kunt genieten. Voor specialistisch eiken vloer onderhoud neemt u daarom contact op met Parketvloerschuren.com.

 

Regelmatig uw eiken vloer onderhouden

Regelmatig onderhoud van uw eiken vloer is van levensbelang wanneer u deze in mooie staat wilt houden. Bij Parketvloerschuren.com bieden wij diverse onderhoudsartikelen die uw vloer weer zullen laten stralen. Deze kunt u eenvoudig zelf aanbrengen! Om uw gelakte parketvloer schoon te maken is er een parketreiniger speciaal voor lakvloeren, een polish om de parketvloer te beschermen en een remover/stripper voor het intensief reinigen van uw parketvloer. U zult verstelt staan van het verbluffende resultaat!

 

Scherpe tarieven

Parketvloerschuren.com staat bekend om haar persoonlijke service. Uw wens staat centraal. Wij willen u dan ook graag optimaal van dienst zijn. Wij kunnen u een uitstekend resultaat garanderen door dat wij werken met de beste materialen en apparaten. Daarnaast hebben wij bijna 25 jaar ervaring met diverse houtsoorten en legmethodes. Wij weten wat we doen. En door efficiënt te werk te gaan kunnen we zeer concurrerende prijzen hanteren. Nog meer voordeel voor u dus!

Contact & tarieven

Wilt u meer informatie over eiken vloer onderhoud? Maak dan kennis met Parketvloerschuren.com. Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op en maak direct een afspraak. Wij laten uw eiken vloer weer stralen als nieuw!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!