Onderhoud aan uw eikenvloer

Heeft u zo’n prachtige eiken vloer in uw huis liggen? U wilt deze vloer dan graag zo mooi mogelijk houden, zodat u er lang van kunt genieten. Parketvloerschuren.com helpt u graag bij het onderhoud van uw eiken vloer.

 

Zelf uw eiken vloer onderhouden

Uw gelakte eiken vloer kunt u eenvoudig zelf onderhouden. U kunt bijvoorbeeld vilt onder stoelen en andere meubels gebruiken en een parket saver onder uw bureaustoel leggen. Maar er zijn ook speciale producten die uw eiken vloer mooi houden:

  • Parketreiniger voor lakvloeren;
  • Polish ter bescherming van de lakvloer;
  • Remover/stripper voor het intensief reinigen;

Al deze onderhoudsartikelen zijn uiteraard te koop in onze winkel, maar ook online in onze webshop.

 

Regelmatig onderhoud van uw eiken vloer

Regelmatig onderhoud van uw eiken vloer is van levensbelang wanneer u deze in mooie staat wilt houden. Bij Parketvloerschuren.com zijn wij in staat om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Onze ervaren parketteurs schuren uw eiken vloer en voorzien deze vervolgens volledig van een nieuwe laag lak of olie. Daarbij werken we met de beste materialen en apparaten, verlenen we een persoonlijke service en bieden we scherpe tarieven. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt met onze mogelijkheden voor onderhoud aan uw eiken vloer? Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Bekijk ook gerust eens onze tarieven en bereken eenvoudig wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0