Onderhoud aan uw eikenvloer

Heeft u zo’n prachtige eiken vloer in uw huis liggen? U wilt deze vloer dan graag zo mooi mogelijk houden, zodat u er lang van kunt genieten. Parketvloerschuren.com helpt u graag bij het onderhoud van uw eiken vloer.

 

Zelf uw eiken vloer onderhouden

Uw gelakte eiken vloer kunt u eenvoudig zelf onderhouden. U kunt bijvoorbeeld vilt onder stoelen en andere meubels gebruiken en een parket saver onder uw bureaustoel leggen. Maar er zijn ook speciale producten die uw eiken vloer mooi houden:

  • Parketreiniger voor lakvloeren;
  • Polish ter bescherming van de lakvloer;
  • Remover/stripper voor het intensief reinigen;

Al deze onderhoudsartikelen zijn uiteraard te koop in onze winkel, maar ook online in onze webshop.

 

Regelmatig onderhoud van uw eiken vloer

Regelmatig onderhoud van uw eiken vloer is van levensbelang wanneer u deze in mooie staat wilt houden. Bij Parketvloerschuren.com zijn wij in staat om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Onze ervaren parketteurs schuren uw eiken vloer en voorzien deze vervolgens volledig van een nieuwe laag lak of olie. Daarbij werken we met de beste materialen en apparaten, verlenen we een persoonlijke service en bieden we scherpe tarieven. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt met onze mogelijkheden voor onderhoud aan uw eiken vloer? Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Bekijk ook gerust eens onze tarieven en bereken eenvoudig wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!