Onderhoud houten vloer

Wist u dat regelmatig onderhoud cruciaal is om langer van uw houten vloer te kunnen genieten? Uw houten vloer gaat vaak levenslang mee, maar krijgt veel te verduren. Hierdoor wordt de vloer minder mooi en gaat hij sneller slijten. Kies er daarom voor om regelmatig onderhoud aan uw houten vloer uit te voeren. Parketvloerschuren.com biedt diverse onderhoudsproducten die uw vloer weer laten stralen als nieuw, zoals parketreiniger, parket polish & een remover/stripper.

 

Houten vloer onderhouden

Scherpe hakschoenen, rode wijn en schuivende stoelen zijn niet erg bevorderend voor uw houten vloer. Gelukkig is Parketvloerschuren.com in staat om uw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien. Wij garanderen u het beste resultaat. Wat kunt u verder van ons verwachten?

 • Persoonlijke service;
 • Diverse verzekeringsmaatschappijen als schadepartner;
 • Bijna 25 jaar ervaring;
 • Concurrerende tarieven;
 • Ervaring met vele houtsoorten en legmethodes;
 • De beste materialen en apparaten;
 • Specialistische parketteurs die continu bijgeschoold worden.

Contact opnemen voor een prachtig resultaat

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud aan uw houten vloer? Bekijk onze tarieven of neem voor vragen of een afspraak contact met ons op. Ook voor onderhoud aan uw houten trap bent u bij ons aan het juiste adres. En indien gewenst doen wij graag meer, zoals het aanbrengen van nieuwe plinten. Op ons kunt u rekenen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

 • Wij werken door heel Nederland;
 • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
 • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
 • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
 • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!