Parketschuurmachine huren

Wilt u uw parketvloer zelf schuren en behandelen? Kies er dan voor om een parketschuurmachine te huren bij Parketvloerschuren.com.

 

Huur een parketschuurmachine bij Parketvloerschuren.com

Veel mensen kiezen er voor om niet te gaan verhuizen, maar hun bestaande woning te renoveren of verbouwen. Het opknappen van uw parketvloer kan daar een onderdeel van zijn. Wanneer u besluit om uw houten vloer te renoveren, is het belangrijk deze goed te schuren. U zult zo jaren van uw nieuw gelakte parketvloer kunnen genieten.

 

Specialistisch schuren van uw parketvloer

Om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien, bent u wel even bezig. Het schuren en lakken van een parketvloer is nou eenmaal een specialistisch en tijdrovend karwei. Parketvloerschuren.com staat dan ook graag voor u klaar. Voor vakkundige parketrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze parketteurs zijn in staat uw oude parketvloer te schuren door het vervangen van stroken, het schuren en lakken van het parket. Parketvloerschuren.com biedt u:

  • Meer dan 25  jaar ervaring;
  • Specialistische parketteurs die continu bijgeschoold worden;
  • Diverse verzekeringsmaatschappijen als schadepartner;
  • Ervaring met vele houtsoorten en legmethodes;
  • Persoonlijke service;
  • Concurrerende tarieven.

Nu een parketschuurmachine huren

Neem contact op met de specialist in parketvloeren voor het huren van een parketschuurmachine. Wij werken enkel met de modernste materialen en apparatuur, allemaal ARBO gekeurd. Voor de behandeling van elke vloer een passende oplossing met Parketvloerschuren.com!

Reactie schrijven

Commentaren: 0