Parketschuurmachine huren

Wilt u uw parketvloer zelf schuren en behandelen? Kies er dan voor om een parketschuurmachine te huren bij Parketvloerschuren.com.

 

Huur een parketschuurmachine bij Parketvloerschuren.com

Veel mensen kiezen er voor om niet te gaan verhuizen, maar hun bestaande woning te renoveren of verbouwen. Het opknappen van uw parketvloer kan daar een onderdeel van zijn. Wanneer u besluit om uw houten vloer te renoveren, is het belangrijk deze goed te schuren. U zult zo jaren van uw nieuw gelakte parketvloer kunnen genieten.

 

Specialistisch schuren van uw parketvloer

Om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien, bent u wel even bezig. Het schuren en lakken van een parketvloer is nou eenmaal een specialistisch en tijdrovend karwei. Parketvloerschuren.com staat dan ook graag voor u klaar. Voor vakkundige parketrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze parketteurs zijn in staat uw oude parketvloer te schuren door het vervangen van stroken, het schuren en lakken van het parket. Parketvloerschuren.com biedt u:

 • Meer dan 25  jaar ervaring;
 • Specialistische parketteurs die continu bijgeschoold worden;
 • Diverse verzekeringsmaatschappijen als schadepartner;
 • Ervaring met vele houtsoorten en legmethodes;
 • Persoonlijke service;
 • Concurrerende tarieven.

Nu een parketschuurmachine huren

Neem contact op met de specialist in parketvloeren voor het huren van een parketschuurmachine. Wij werken enkel met de modernste materialen en apparatuur, allemaal ARBO gekeurd. Voor de behandeling van elke vloer een passende oplossing met Parketvloerschuren.com!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

 • Wij werken door heel Nederland;
 • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
 • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
 • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
 • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!