Bona Gecertificeerd Vakman

Kennis vergaren en samenwerken met de juiste partner.
Maandag 2 september ga ik op cursus bij Bona.
'Samenwerking van de professionele vakman van essentieel belang voor onze voortdurende ontwikkeling naar betere productprestaties, de werkomgeving en het binnenklimaat. Voor ons betekent deze samenwerking wederzijdse uitwisseling van ervaringen tussen vakmensen en ons bedrijf.'

Welke voordelen heeft voor u als klant?
De Bona Gecertificeerde Vakmannen zijn professionals als het gaat om het plaatsen of renoveren van houten vloeren. Zij schuren uw vloer stofvrij!

Alle Bona Gecertificeerde Vakmannen zijn altijd volledig op de hoogte van de producten of technische innovaties. Door regelmatige scholingen in de vorm van product- en applicatietrainingen bij Bona kunt u er op vertrouwen dat u een goed advies krijgt en dat steeds de meest actuele producten uit het Bona System gebruikt worden.

Zo probeer ik mij verder te professionaliseren. Daar plukt U de vruchten van!!...


Bona Gecertificeerd Vakman

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!