Houten vloer laten schuren

Houten vloer laten schuren

Goede houten vloeren gaan een leven lang mee. In de loop der jaren wordt uw houten vloer natuurlijk wel minder mooi door gebruik en ongelukjes. Gelukkig kunt u uw houten vloer laten schuren en weer opnieuw in de olie of lak laten zetten. Het resultaat is vaak erg mooi; uw houten vloer komt weer als nieuw onder de oude, afgeschuurde laag vandaan. Een laag verse lak of olie, en het verschil met een nieuwe vloer is echt nauwelijks meer zichtbaar!


Een houten vloer laten schuren, hoe gaat het in zijn werk?

Parketvloerschuren.com kan meestal binnen één dag uw vloer behandelen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de omvang van de klus, maar met een houten een vloer in een gemiddelde woonkamer is het meestal geen probleem. Eerst schuren wij een laagje af van de vloer, zodat het onaangetaste hout eronder verschijnt. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. Delen van de vloer die erg beschadigd zijn, kunnen vaak zelfs vervangen worden voor nieuwe delen.

Wanneer de vloer geschuurd en schoongemaakt is, kunnen we olieën of lakken. Dit gebeurt meestal in meerdere lagen, afhankelijk van de behandeling die u hebt gekozen. Met de White Hardwas/olie creëren we een moderne uitstraling,  met de Brown Hardwas/olie wordt de vloer veel warmer en dieper van kleur.

Indien gewenst kunnen wij nog extra werkzaamheden verrichten om alles echt compleet als nieuw te maken. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van nieuwe plinten!


Contact en prijzen

Wilt u uw houten vloer laten schuren? Neem voor vragen of een afspraak even contact met ons op; voor u het weet staat u weer op een stralende parketvloer! Bent u benieuwd naar de prijs? Kijk dan eens op onze prijslijst. U kunt met deze lijst makkelijk zelf berekenen wat de kosten ongeveer zullen zijn. Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw vloer? Bel gerust even, we adviseren u graag!