Houten vloer laten schuren

Houten vloer laten schuren

Goede houten vloeren gaan een leven lang mee. In de loop der jaren wordt uw houten vloer natuurlijk wel minder mooi door gebruik en ongelukjes. Gelukkig kunt u uw houten vloer laten schuren en weer opnieuw in de olie of lak laten zetten. Het resultaat is vaak erg mooi; uw houten vloer komt weer als nieuw onder de oude, afgeschuurde laag vandaan. Een laag verse lak of olie, en het verschil met een nieuwe vloer is echt nauwelijks meer zichtbaar!


Een houten vloer laten schuren, hoe gaat het in zijn werk?

Parketvloerschuren.com kan meestal binnen één dag uw vloer behandelen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de omvang van de klus, maar met een houten een vloer in een gemiddelde woonkamer is het meestal geen probleem. Eerst schuren wij een laagje af van de vloer, zodat het onaangetaste hout eronder verschijnt. Ook de putjes en krassen worden eruit geschuurd. Delen van de vloer die erg beschadigd zijn, kunnen vaak zelfs vervangen worden voor nieuwe delen.

Wanneer de vloer geschuurd en schoongemaakt is, kunnen we olieën of lakken. Dit gebeurt meestal in meerdere lagen, afhankelijk van de behandeling die u hebt gekozen. Met de White Hardwas/olie creëren we een moderne uitstraling,  met de Brown Hardwas/olie wordt de vloer veel warmer en dieper van kleur.

Indien gewenst kunnen wij nog extra werkzaamheden verrichten om alles echt compleet als nieuw te maken. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van nieuwe plinten!


Contact en prijzen

Wilt u uw houten vloer laten schuren? Neem voor vragen of een afspraak even contact met ons op; voor u het weet staat u weer op een stralende parketvloer! Bent u benieuwd naar de prijs? Kijk dan eens op onze prijslijst. U kunt met deze lijst makkelijk zelf berekenen wat de kosten ongeveer zullen zijn. Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw vloer? Bel gerust even, we adviseren u graag!

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!