wij maken uw vloer weer als nieuw
‘Een prachtig project om te doen’

kerstboom-op-parketKerstboom prijkt op de nieuwe parketvloerVorige week zaterdag heeft een groep zeer enthousiaste en gemotiveerde parketteurs, bestaande uit één vrouw en negen mannen, het project ‘Kerstboom’ in Didam - geheel volgens schema - weten af te ronden. Op Parketplein hebben we vaker over deze spontane actie naar aanleiding van een dramatisch ongeval geschreven, zoals afgelopen maandag. Alles begon destijds bij John Coutinho en Mari Habraken, die steun zochten om in de nieuwe woning parket te kunnen leggen. “Zonder de spontane medewerking van onze sponsors hadden wij dit niet kunnen realiseren,” zo blikken beide initiatiefnemers nu terug. “Onze grote dank gaat dan ook uit naar Bruynzeelvloeren, Lecol Chemie, De Betuwe, Lieverdink, Jan op het Hof, Hamat, Renotec Duo, Bannerwinkel.nl, Bona en Floor Forum.” De groep parketteurs heeft geheel belangeloos 70 vierkante meter parket gelegd in de woonkamer-keuken, twee slaapkamers, een lange gang, en de vloeren afgewerkt met MDF-plinten. Het parket betreft een semi-tapis eiken strokenvloer van 7 cm breed en 50 cm lang en is afgewerkt met naturel wit lak. De vloer werd geschonken door Bruynzeelvloeren. Verder heeft de heer Kazan van Aika vloeren voor de parketleggers het vochtscherm geplaatst, geëgaliseerd, en in de bijkeuken een PVC-vloer gelegd.

“Het was een prachtig project om te doen, meestal gebeurt zoiets in het buitenland maar wij hebben bewezen dat het ook hier in Nederland kan,” aldus Coutinho en Habraken, die een groot compliment uitdelen aan organisator Harry Derksen en aan de andere acht parketteurs in hun team: Dominique en Bianca Rasenberg, Mark van de Zande, Joey Leenders, Frank van de Wetering, Kees Brouwer, Damiano Coutinho en Chris de Vries. De dankbare familie heeft overigens iedereen uitgenodigd om op 3 januari a.s. dit prachtige project te komen bezichtigen. “Wij als groep parketteurs wensen deze jongens veel sterkte met het verwerken van het verlies van hun ouders en hopen dat zij de draad van hun dagelijkse leven weer op kunnen pakken,” zo besluiten Coutinho en Habraken.

Op Bekijk het filmpje is een ‘time lapse video’ te bekijken van het project ‘Kerstboom’.

 

www.by-john.nl is online

Project Kerstboom Didammers Helpen

 

Woensdag morgen 30 Oktober lees ik ,John Coutinho, een artikel in het A.D over het drama van de ontplofte woning in Didam waarbij de ouders van twee jonge jongens om het leven zijn gekomen.

Het hele dorp slaat de handen ineen om samen voor deze overgebleven zoons van 17 en 19 jaar oud een nieuw eigen plekje te bouwen, op het terrein van een oom en tante door wie deze jongens opgevangen worden.

Toen dacht ik dat zie je alleen op tv bij grote Amerikaanse tv zenders.

Direct na het lezen dacht ik, dan hebben ze ook een nieuwe vloer nodig. Wat zou het mooi zijn als we als parketbranche iets voor deze jongens kunnen doen.

Meteen dacht ik aan collega en goede vriend Mari Habraken die een paar dagen later een vergadering zou hebben met de organisatie en sponsors van het NKP parketleggen. Natuurlijk kon ik niet voor mezelf houden en via een privé tweet vertelde im mijn plannen aan Diana Rasenberg die gelijk ENTHOUSIAST reageerde met daar zat ik nou ook aan te denken heb het ook gelezen.En gelijk haar medewerking toezegde om sponsors en  materialen te regelen.  Mooier kon het niet dacht ik. Nadat Mari het project na afloop van de vergadering voorstelde en de vraag hoe men hierover dacht reageerde iedereen enthousiast. Meteen kwam Cris de vries de operationeel manager van Brynzeel parket dacht. gelijk wat zou het leuk zijn om naar de doorstart gelijk iets goeds te doen voor de medemens.

 

Inmiddels word het project ondersteund door :Bruynzeel , Lecol , Peitsman , Bona,

Reno Tec Duo , Jan Op’t Hof , De Betuwe , Hamat , Lieverdink en Bannerwinkel.nl

 

Het leggen van de ze vloer zal gebeuren door een team van Brabantse parketteurs

Domenick Rasenberg , Bianca Rasenberg , Frank van de wetering , Joey Leenders

Damiano Coutinho , Mark van de zanden , Steffie dammers , Kees Brouwers ,

Mari Habraken en Johnny Coutinho

 

Met al deze mensen en bedrijven sluiten wij hoe dan ook het jaar positief af.

 

De planning is om nog voor de kerst het huis opleveren aan de broers.

Als het weer ons goed gezind is starten wij op 21 December.

Meer info en foto’s van dit project te zien op https://www.facebook.com/didammershelpen.

 

 

Wij hopen met project kersboom voor Didam .

Een nieuwe Trent te zetten voor 2014 om meer voor elkaar te doen.

 

WAT ZIJN DE BONA NORMEN EN WAARDEN WERELDWIJD?
Professional = wij leveren onze klanten betrouwbare en duurzame totaal-oplossingen.
Respect = open dialoog met onze klanten, partners en werknemers.
Concern = belangrijk zijn de gezondheid en het milieu, de toekomst.
Innovation = innovatief zijn is de kern van ons bedrijf. Wij stimuleren nieuwe ideeën.

<a href="http://www.linkedtube.com/yJorxWh7KWU2c9fc17c5c80e4e0c5fac575e66d2a99.htm">LinkedTube</a>
Parket App 'Parket Cleaner' gelanceerd

Parket-CleanerDe eerste Nederlandse Parket App voor de parketteur en zijn klanten is vanaf nu gratis beschikbaar in de Google Playstore. Over drie weken volgt de Apple Appstore. De app 'Parket Cleaner' is een project van de Bossche parketteur Johnny Coutinho, die weken aan het computerprogramma heeft gebouwd. Via de app komt men te weten hoe een vlek kan worden verwijderd of een beschadiging gerepareerd. Men kan tevens nagaan of de vloer slechts een onderhoudsbeurt nodig heeft dan wel machinaal moet worden gereinigd of geschuurd. Twaalf maal per jaar worden tips en motivatie gegeven om de vloer in topconditie te brengen en te houden. "Ik ben op het idee van de app gekomen omdat veel klanten mij belden hoe een vlek te verwijderen en ik daar niet altijd een antwoord op wist," zo zegt Coutinho over zijn primeur. "Op het door het Gilde van Parketteurs georganiseerde Parketolie Event waren bijna alle Nederlandse en Belgische olie- en hardwaxleveranciers vertegenwoordigd en lieten zien hoe bepaalde vlekken te verwijderen. Deze bevindingen heb ik kunnen opnemen in de app zodat de informatie gedeeld wordt met collega's en eigenaars van een parketvloer."

(Parketplein, 05-06-2013)

 

Tijdens de Parketbeurs op 8,9 en 10 april in Gorichem heeft CoutinhoParket en Traprenovatie wederom succes geboekt. John Coutinho is verkozen tot de 4e beste parketteur van Nederland.Ook dit jaar behoorden onze parketleggers tot de allerbeste bij de Nederlandse kampioenschappen parketleggen!

5 jaar garantie op afwerklaag,mits goed onderhouden volgens bijgeleverde onderhoud instructie. Produkten verkrijgbaar in onze webshop. www.allesvoorparketvloeren.nl

Na groot succes voor de houten vloer, Bona Spray Mop nu ook voor laminaat- en tegelvloeren

Bona Spray Mop - voor harde vloeren zoals laminaatvloeren, tegelvloeren etc.
Bona Spray Mop - voor harde vloeren zoals laminaatvloeren, tegelvloeren etc.

 


Sinds de introductie begin 2011 van de Bona Spray Mop voor houten vloeren op de Europese markt heeft Bona R&D niet stilgezeten.

Vol trots kan Bona nu de Bona Spray Mop introduceren voor

harde vloeren, zoals laminaatvloeren, tegelvloeren etc.

 

De Bona Spray Mop set voor harde vloeren - een compleet pakket - bestaat uit:

  •          Bona Spray Mop
  •          Bona Tegel- en Laminaat Reiniger 
  •          Bona Reinigingspad (microfiber, wasbaar )

De cartridges en reinigingspads zijn ook los verkrijgbaar.

 


In samerwerking met RTL verzorgen wij de eigen huis & tuin klusservice

Bona Folietechniek

 

In een paar eenvoudige stappen van de vloer een permanente reclame maken

 

 

Met de innovatieve Bona Folietechniek kunt u creatieve ideeën vakkundig op de vloer aanbrengen.

 

Bedrijfslogo's, ornamenten, stadswapens, teksten of afbeeldingen kunnen nu direct op de parketvloer worden aangebracht en worden afgewerkt/beschermd met Bona parketlakken.

 

De Bona Folietechniek kan eenvoudig worden geïntegreerd in het normale werk. 

 

Download
Bona Folietechniek.pdf
Adobe Acrobat document 180.8 KB

Ben je ZZP-er en toe aan een nieuwe uitdaging samenwerking

Word partner van parketvloerschuren.com

Je beslist zelf of je een opdracht aanneemt. Je deelt je eigen tijd in. Je blijft dus baas over je eigen werkweek, maar mét de support van parketvloerschuren.com Meer weten?

Mail naar info@parketvloerschuren.com of bel met 06-41083453 Je bent van harte welkom.


Regelmatig onderhoud is de sleutel om uw houten vloer de komende jaren mooi te houden. Het reinigen van houten vloeren was altijd een klus op zich. De tradtionele manier is het gebruik van een mop en een emmer met een algemeen schoonmaakmiddel vermengd met water. Nu niet meer! Met de nieuwe Spray Mop van Bona is het simpelweg sprayen en wissen - met de kant-en-klare Bona Houten Vloer Reiniger. De nieuwe Spray Mop van Bona stelt u in staat om uw houten vloer in een handomdraai te reinigen en te onderhouden. Ergonomisch en eenvoudig in gebruik. De Bona Spray Mop is snel te monteren en de speciaal ontwikkelde cartridge kan snel worden nagevuld met Bona Houten Vloer Reiniger. Door de draaibare voet kunt u zelfs de moeilijkste plaatsen bereiken waar traditionele mops niet bij kunnen.

Inhoud van Bona Startpakket met Spray Mop:

Ook los verkrijgbaar

  • Spray Mop
  • Houten Vloer Reiniger in Cartridge 0,85 liter
  • Microfiber Reinigingspad

Startparket € 39,95 inclusief BTW

 


Nu ook bereikbaar via whatsapp

www.Parketvloerschuren.com        CO2-neutraal

Coutinho Parket en traprenovatie sponsort het jongerenwerk van Divers