Onderhoud parketvloer

Om langer plezier te hebben van uw houten parketvloer, is goed en regelmatig onderhoud van belang. Zoekt u een specialist voor het onderhoud van uw parketvloer? Dan bent u bij Parketvloerschuren.com aan het juiste adres.

 

Parketvloer onderhouden

Uw houten parketvloer krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Van etensresten tot schoenen met scherpe hakken en van rode wijnvlekken tot lelijke krassen. Gelukkig is Parketvloerschuren.com in staat om uw parketvloer er weer als nieuw uit te laten zien. Met behulp van onze onderhoudsartikelen kunt u uw gelakte parketvloer eenvoudig zelf onderhouden:

  • Parketreiniger voor lakvloeren;
  • Polish ter bescherming van de lakvloer;
  • Remover/stripper voor het intensief reinigen;

Al deze onderhoudsartikelen zijn uiteraard te koop in onze winkel, maar ook online in onze webshop.

 

Prachtig resultaat

Voor specialistisch onderhoud aan uw houten parketvloer kiest u voor Parketvloerschuren.com. Wij hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende houtsoorten en de daarbij behorende legmethodes. En omdat wij werken met de modernste materialen en apparatuur, garanderen wij u een prachtig resultaat. Indien gewenst kunnen wij nog extra werkzaamheden verrichten, zoals het aanbrengen van nieuwe plinten. Wij staan voor u klaar.

 

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud aan uw parketvloer? Bekijk onze tarieven of neem voor vragen of een afspraak contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0