Parket schuren en lakken, prijs?

Coutinho is dé specialist!

 

Bent u op zoek naar een bedrijf die jarenlange ervaring heeft in parket renovatie en wilt u uw houten parket schuren en lakken en bent u benieuwd naar de prijs? Parketvloerschuren.com is het juiste adres.

 

Wij hebben ruim 23 jaar ervaring in parketrenovatie en daardoor kunnen we u het best mogelijke resultaat garanderen, altijd. Wij zorgen voor elke gewenste afwerking, alles is mogelijk wanneer u uw parket laat schuren en lakken. We zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Waarom uw parket schuren en lakken?

 

Onze grootste voordelen op een rij:

 

  • Voordelige prijzen
  • Gratis op maat gemaakte offerte
  • Jarenlange ervaring
  • Geven adviezen waar u echt iets aan heeft
  • Op alles 10 jaar garantie

 

Kortom, kiest u voor Coutinho Parket en Traprenovatie dan kiest u voor zekerheid. U krijgt de zekerheid van het beste resultaat. Wij voorzien u van een betrouwbaar en eerlijk advies wanneer u uw parket wilt schuren en lakken. Maar ook de zekerheid dat u na uw aankoop tot in lengte van jaren beroep op Coutinho kunt doen.

 

Uw parket laten schuren en lakken door Coutinho?

 

Wilt u graag uw parket laten schuren en lakken door Coutinho en bent u benieuwd naar de prijs? Of wilt u meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op. U kunt binnen 1 minuut een offerte aanvragen, makkelijk, gratis en vrijblijvend!