Parketvloer schuren Gent

Zoekt u iemand die uw Parketvloer kan schuren, polijsten, kleuren of olien in Gent? Team Coutinho werkt dagelijks in de regio Gent. Een persoonlijke aanpak staat garant voor zeer tevreden klanten. Parketvloer schuren Antwerpen.

Parketvloer schuren Gent

Uw houten- of parketvloer wordt geschuurd met behulp van professionele apparatuur. Uw vloer wordt  drie keer geschuurd met verschillende korreldichtheden.

Parketvloer polijsten Gent

Nadat de vloer is gladgeschuurd wordt deze gepolijst met een Multihole.  Dit zorgt ervoor dat krassen, die ontstaan zijn tijdens het schuren geheel verdwijnen. Onze schuurmachines worden aangesloten op een stofzuiger waardoor de het schuren geheel stofvrij gebeurt. De V-groeven worden uitgefreesd zodat oude olie- en/of lakresten en vuil worden verwijderd.

Parketvloer kleuren of olien Gent

Na het schuren van de parketvloer wordt deze in uw gewenste kleur en stijl gelakt of geolied. Bekijk op deze website de mogelijkheden van verschillende kleuren en stijlen, denk aan verouderen, whitewash, greywash.

Hoe onderhoud ik het best mijn parketvloer? Moet ik hem bewerken met een speciaal daarvoor ontworpen olie, of gebruik ik parketvernis? Welk effect wil ik met mijn parketvloer bereiken en hoeveel tijd wil ik aan het onderhoud ervan besteden? Wat beschermt mijn houten plankenvloer het best.

Gent parketvloer schuren,vloer schuren

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!