schuren vloer

Schuren vloer

Parketvloer Schuren Zonder Stof

Één van de nadelen van parket schuren is dat er veel stof kan vrij komen, wij van Floortec kunnen uw parketvloer echter stofvrij schuren, onze medewerkers laten een mooie parketvloer achter die weer zo goed als nieuw is, en dat zonder stof!

Wij maken sinds enkele jaren gebruik van speciale stofzuigunits zodat u zonder stof direct kan genieten van uw geschuurde parketvloer. Dit is niet alleen prettig voor onze medewerkers zodat ze stofvrij kunnen werken en uw parketvloer kunnen schuren zonder hinder van stof, maar ook voor u als klant zodat u geen last heeft van stof.

Parket schuren en lakken

Om uw vloer weer in een nieuw jasje te steken moet de parketvloer geschuurd worden, hierna kunnen onze experts andere werkzaamheden aan de vloer verrichten, denk hierbij aan spijkers drevelen, het vullen van naden of scheurtjes en het frezen van v-naden.

Hierna kan de vloer worden gelakt, aan u de keuze hoe de vloer wordt afgewerkt zodat u helemaal tevreden kunt zijn met het resultaat van uw nieuwe vloer.

Ook hierin zullen wij onze mening delen en u advies op maat geven en met u meedenken zodat u geen verkeerde keuzes hoeft te maken en geen spijt krijgt van de resultaten. Wij denken graag mee met een klant om zo tot de mooiste en handigste oplossing te komen. Voor iedere klant een passende oplossing!