schuren vloer

Schuren vloer

Parketvloer Schuren Zonder Stof

Één van de nadelen van parket schuren is dat er veel stof kan vrij komen, wij van Floortec kunnen uw parketvloer echter stofvrij schuren, onze medewerkers laten een mooie parketvloer achter die weer zo goed als nieuw is, en dat zonder stof!

Wij maken sinds enkele jaren gebruik van speciale stofzuigunits zodat u zonder stof direct kan genieten van uw geschuurde parketvloer. Dit is niet alleen prettig voor onze medewerkers zodat ze stofvrij kunnen werken en uw parketvloer kunnen schuren zonder hinder van stof, maar ook voor u als klant zodat u geen last heeft van stof.

Parket schuren en lakken

Om uw vloer weer in een nieuw jasje te steken moet de parketvloer geschuurd worden, hierna kunnen onze experts andere werkzaamheden aan de vloer verrichten, denk hierbij aan spijkers drevelen, het vullen van naden of scheurtjes en het frezen van v-naden.

Hierna kan de vloer worden gelakt, aan u de keuze hoe de vloer wordt afgewerkt zodat u helemaal tevreden kunt zijn met het resultaat van uw nieuwe vloer.

Ook hierin zullen wij onze mening delen en u advies op maat geven en met u meedenken zodat u geen verkeerde keuzes hoeft te maken en geen spijt krijgt van de resultaten. Wij denken graag mee met een klant om zo tot de mooiste en handigste oplossing te komen. Voor iedere klant een passende oplossing!

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!