Vloeren van hout schuren

Het schuren van houten vloeren is voor ons dagelijks werk. Onze specialisten werken van Breda, Tilburg tot Rotterdam en Utrecht tot Nijmegen. Na ons bezoek is uw houten vloer weer als nieuw! Ons bedrijf uit Den Bosch werkt met speciale systemen waarmee wij garanderen dat uw vloer 100% stofvrij wordt geschuurd. Wij laten uw woning of kantoor netjes achter!

Veel mensen kiezen voor een houten vloer. Hout is duurzaam, milieuvriendelijk én mooi. Het wordt eeuwenlang toegepast voor allerlei doeleinden. Door de unieke celstructuur heeft hout ook zeer goede isolerende eigenschappen en dit merkt u aan uw elektrarekening. Houten vloeren kunnen goed worden onderhouden en op ieder gewenst moment qua kleur worden aangepast aan een trend. Ideaal dus! Van tijd tot tijd ontkomt u er echter niet aan om een houten vloer te laten schuren, lakken of oliën.


Vloeren van hout schuren

Houten vloer laten opknappen

Houten vloeren stofvrij schuren

Houtenvloer laten schuren

Vloer renovatie Noord Brabant


Voor de meeste doe-het-zelvers is het renoveren of schuren van een houtenvloer een tijdrovende en moeilijk karwei. Dit komt vaak omdat men niet over de juiste materialen beschikt. Ons bedrijf uit ’s-Hertogenbosch werkt uitsluitend met professionele machines om vloeren van hout te schuren. U krijgt dus gegarandeerd een fantastisch resultaat.

Na het schuren van uw houten vloer kunt u deze door ons laten lakken of oliën. Door de vloer te voorzien van een vloerolie krijgt deze een nog natuurlijke uitstraling. Olievloeren vragen een specifieke behandeling en onderhoud om de eigenschappen van het hout te benadrukken, maar ook om deze eigenschappen te behouden. Een kleurolie is niet bij alle houtsoorten mogelijk. Wij overleggen dit met u van tevoren.

Hebt u veel inloop? Dan zult u eerder last hebben van krasjes, want zand en vuil werken als schuurpapier op uw houten vloer. U kunt dit enigszins voorkomen door een goede inloopmat op uw vloer te leggen, maar helemaal tegenhouden is bijna onmogelijk. Denkt u maar eens aan kinderen die lekker buiten hebben gespeeld en met hun vieze schoenen nog even een sprintje maken op de vloer. Of wat dacht u van de hakjes van uw schoenen?

Net zo als de rest van uw woning of kantoor verdient ook uw houten vloer de nodige aandacht. In onze webshop kunt u goede onderhoudsproducten kopen voor het dagelijks en periodiek onderhoud. Is uw houten vloer toe aan een renovatie of wilt u het laten schuren, neemt u dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag en geven vrijblijvend een offerte.

Door uw houtenvloer te laten schuren en lakken, zal deze zienderogen opknappen. De omgeving kan nog zo mooi zijn ingericht, maar als u een beschadigde houten vloer heeft zal dit iedereen opvallen. Wij helpen u graag, zodat u ongestoord kunt genieten van uw inrichting. Net zo als bij het inrichten van een huis is het schuren van houten vloeren niet zo moeilijk, maar u mag best wel kieskeurig zijn.

Ons team van specialisten zorgt ervoor dat uw houten vloer er na het schuren weer tip top uitziet. Uiteraard kunt u proberen om een houten vloer zelf op te knappen, maar wij doen het graag voor u. De prijs die wij berekenen voor het schuren van vloeren van hout is afhankelijk van de oppervlakte. Kijkt u maar eens op onze uitgebreide website voor meer informatie. Nieuwsgierig naar onze webshop? Klik dan op de button ‘webshop’ en er gaat een wereld voor u open.

Vloeren van hout schuren
Vloeren van hout schuren