Tapis parket

 

De tapis vloer is een traditionele parketvloer gemaakt van dunne plankjes van 6 tot 10 mm dik en tot wel 14 cm breed. Deze vloer wordt op ambachtelijke wijze vol verlijmd en gespijkerd op een spaanplaat ondervloer.

 

Ambachtelijk gelegd

 

Allereerst wordt de totale ondervloer beplakt met spaanplaat. Vervolgens wordt deze spaanplaat ondervloer helemaal vlak geschuurd om een zo egaal en vlak mogelijke ondergrond te creëren. Hierna worden de strookjes hout verlijmd en vernageld op de spaanplaat ondervloer. Alle spijkergaatjes worden met de hand gestopt of dichtgespateld. Tenslotte wordt de hele vloer fijn geschuurd en wordt de afwerkingslaag aangebracht.


Kies uw eigen patroon en kleur

 

Met deze vorm van vloerleggen kunt u mooie patronen aan laten brengen. Denkt u hierbij aan de strokenvloeren, visgraat parket en nieuw is onze reuzen visgraat parket. Bij een tapis vloer bepaalt u naast de kleur van het hout, dus ook het patroon waarin het gelegd wordt.

Geschikt voor appartementen

 

Wat maar weinig mensen weten, is dat met een zeer speciale ondervloer deze tapis vloer ook prima te leggen is in een appartement waar de 10 dB (TNO getest) geluidsnorm van kracht is. Een vloer met zeer geringe werking.

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!