Parket Reinigen

 

 

Parket of een houten vloer geeft uw interieur die speciale, warme uitstraling. Maar dan moet de vloer wel tiptop zijn: goed onderhouden en voorzien van een passende afwerklaag. Daarvoor hoeft u echt niet ieder jaar de vloer helemaal te schuren en opnieuw af te werken. Regelmatig onderhoud in de vorm van reinigen van uw parket, is ook afdoende. Na een grondige reinigingsbeurt ziet uw parket of houten vloer er weer als nieuw uit.

Regelmatig onderhoud werkt ook nog eens preventief: uw vloer blijft mooi en gaat lang mee. Er zijn zelfs parketvloeren die door regelmatig onderhoud maar liefst twintig jaar mooi blijven. Zonder schuren!

Periodiek onderhoud houdt in:
- gelakte vloer: nieuwe laag polish
- vloer met olie of wax: reinigen en aanbrengen van nieuwe olie of wax

Vakparketteur Coutinho neemt het jaarlijks onderhoud van uw vloer graag van u over. U heeft er geen omkijken naar. Snel en vakkundig reinigen wij uw vloer en brengen een nieuwe afwerking aan. Meestal kunt u na een dag alweer op uw vloer lopen. Grote of zware (meubel)stukken kunnen blijven staan of wij verplaatsen ze in overleg voor u. Daarnaast laten wij een helder onderhoudsadvies en de juiste producten voor de verzorging van uw houten vloer bij u thuis achter.

Vakparketteur Coutinho heeft ook ruime ervaring met vloeren in winkels, kantoren en andere commerciële ruimten.

 

Uw parket reinigen?

  

Uiteraard komen we ook voor het reinigen uw parket bekijken. Zo kunnen wij altijd het beoogde resultaat garanderen, en dat is voor u en voor Vakparketteur Coutinho prettig! Met uw vragen kunt u contact opnemen per mail. Wilt u eerst een prijsindicatie in uw mail inbox ontvangen, dan is dat mogelijk door een offerte aan te vragen.