Parket Reinigen

 

 

Parket of een houten vloer geeft uw interieur die speciale, warme uitstraling. Maar dan moet de vloer wel tiptop zijn: goed onderhouden en voorzien van een passende afwerklaag. Daarvoor hoeft u echt niet ieder jaar de vloer helemaal te schuren en opnieuw af te werken. Regelmatig onderhoud in de vorm van reinigen van uw parket, is ook afdoende. Na een grondige reinigingsbeurt ziet uw parket of houten vloer er weer als nieuw uit.

Regelmatig onderhoud werkt ook nog eens preventief: uw vloer blijft mooi en gaat lang mee. Er zijn zelfs parketvloeren die door regelmatig onderhoud maar liefst twintig jaar mooi blijven. Zonder schuren!

Periodiek onderhoud houdt in:
- gelakte vloer: nieuwe laag polish
- vloer met olie of wax: reinigen en aanbrengen van nieuwe olie of wax

Vakparketteur Coutinho neemt het jaarlijks onderhoud van uw vloer graag van u over. U heeft er geen omkijken naar. Snel en vakkundig reinigen wij uw vloer en brengen een nieuwe afwerking aan. Meestal kunt u na een dag alweer op uw vloer lopen. Grote of zware (meubel)stukken kunnen blijven staan of wij verplaatsen ze in overleg voor u. Daarnaast laten wij een helder onderhoudsadvies en de juiste producten voor de verzorging van uw houten vloer bij u thuis achter.

Vakparketteur Coutinho heeft ook ruime ervaring met vloeren in winkels, kantoren en andere commerciële ruimten.

 

Uw parket reinigen?

  

Uiteraard komen we ook voor het reinigen uw parket bekijken. Zo kunnen wij altijd het beoogde resultaat garanderen, en dat is voor u en voor Vakparketteur Coutinho prettig! Met uw vragen kunt u contact opnemen per mail. Wilt u eerst een prijsindicatie in uw mail inbox ontvangen, dan is dat mogelijk door een offerte aan te vragen.

Jouw parketvloer laten schuren?

Heeft u een parketvloer in uw huis die nodig geschuurd moet worden? Een echte parketvloer staat schitterend, maar moet echter wel één keer in de zoveel tijd geschuurd worden. Daar hebben wij, Parketvloer schuren, dé oplossing voor. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. 

 

Omdat een goede afwerking essentieel is voor een mooi resultaat, doen wij van Parketvloerschuren.com deze klus graag. Ontdek hier wat er bij komt kijken en de voordelen die wij kunnen bieden.

 

Hoe werkt stofvrij schuren?

Toen een houten vloer stofvrij schuren nog niet verplicht was, kwam er veel stof vrij in het huis wat dan dagelijks werd ingeademd door de medewerkers. Dit is slecht voor de gezondheid en het milieu. En daarnaast waren de bewoners van het huis dagen aan het schoonmaken. 

 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig goede apparatuur zodat er stofvrij kan worden gewerkt. Met deze apparatuur werken ook onze medewerkers. Omdat mensen thuis vaak niet over dit soort apparatuur beschikken is het toch wel zo handig om iemand in te huren die jouw houten vloer kan schuren en lakken. En bij de smaak van hebben wij precies deze professionals werken. Met een passie voor hout en een jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Want, stofvrij werken voor tevreden klanten, daar gaan wij voor!

 

Uw voordelen bij ons?

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw vloer te laten schuren, dan bent u verzekerd van een perfect resultaat. En wij hebben u nog veel meer voordelen te bieden:

  • Wij werken door heel Nederland;
  • Wij leveren vakkundig schuurwerk;
  • Al meer dan 29 jaar hebben wij ervaring in het schuren van parketvloer;
  • Onze passie voor hout is ongeëvenaard;
  • En wij werken met één doel: de tevredenheid van onze klanten.

 

Een afspraak maken?

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten bij het schuren van uw parketvloer? Dan kunt u bij ons vandaag nog een reservering plaatsen voor een afspraak. Daarbij krijgt u van ons een gratis onderhoud pakket, hiermee kunt u de vloer voor langere tijd kan onderhouden en dus mooi blijft. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot uw vloer, wij staan klaar om het tot een werkelijkheid te maken!